Στάθης Αγγελόπουλος: Στο Α.Τ. Γλυφάδας ο τραγουδιστής και η μητέρα του παιδιού του

Άγριος καβγάς μπροστά στο ανήλικο παιδί, τραύμα στο πρόσωπο έφερε η γυναίκα

Σε νέες περιπέτειες μπήκε χθες ο Στάθης Αγγελόπουλος, αφού ένα επεισόδιο που είχε με την πρώην σύζυγό του τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, με σκοπό να δώσει εξηγήσεις. Oλα άρχισαν λίγο πριν από τις 14.00 το απόγευμα, όταν ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το σπίτι της γυναίκας με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Ωστόσο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι δυο τους καβγάδισαν έντονα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου, την ώρα μάλιστα που στο σπίτι βρισκόταν και το ανήλικο παιδί τους.

Βρισιές και κλάματα

Εντρομοι, οι γείτονες που άκουσαν βρισιές και κλάματα κάλεσαν τις Αρχές, κάνοντας αναφορά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σπίτι μετέβησαν αστυνομικοί που προσήγαγαν και τους δύο στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Εκεί η γυναίκα παραδέχτηκε πως υπήρξε ανάμεσά τους ένταση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύμα στο πρόσωπο, στοιχείο που αξιολογείται από τις Αρχές στο πλαίσιο της προανάκρισης. Ωστόσο, δεν υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις και λίγο μετά τις 18.20 η ίδια αποχώρησε συνοδεία περιπολικού για το σπίτι της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με αφορμή την επιμέλεια των παιδιών του. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε κάνει εκτενή αναφορά στις δικαστικές του περιπέτειες, εξηγώντας πως του έχουν αφαιρεθεί όλα τα δικαιώματα στην επιμέλεια της κόρης του.

Εκκρεμότητες

«Με τη μητέρα του γιου μου, του Μανώλη, έχουν τελειώσει οριστικά. Δεν υπάρχουν δικαστικές διαμάχες. Με τη μητέρα της κόρης μου, την Παρή, ακόμα δεν έχουν τελειώσει οριστικά. Υπάρχουν εκκρεμότητες. Στα δικαστήρια όταν λες αλήθειες, μπαίνεις φυλακή. Οταν λες ψέματα, τότε έχεις καλύτερη αντιμετώπιση, εγώ αυτό έχω δει από την εμπειρία μου. Δυστυχώς, δεν εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Εμένα μου έχουν αφαιρεθεί όλα τα δικαιώματα σαν πατέρας της κόρης μου. Μόνο το όνομα έχει μείνει. Μου έχουν αφαιρέσει τη γονική μέριμνα» είχε δηλώσει ο καλλιτέχνης στο παρελθόν, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η υπόθεση δεν είχε ακόμη τελεσιδικήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...