Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η κατάθεση της Χριστίνας Παππά στη δίκη Φιλιππίδη και η αγκαλιά στον ηθοποιό

Δεν άκουσα ποτέ κάτι μεμπτό για τον Πέτρο

Η Χριστίνα Παππά κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όπως και ο Παύλος Χαϊκάλης που σας γράψαμε όσα είπε. Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός;

«Είμαι ηθοποιός και επιχειρηματίας. Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν αυστηρός στην δουλειά, πολύ συνεργάσιμος και αποτελεσματικός. Τον φοβόμουν αλλά από σεβασμό. Νομίζω ότι όσα ακούστηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη μας έκαναν εντύπωση. Μα τόσα χρόνια που τον ξέραμε δεν ακούστηκε κάτι.

Για μένα προσωπικά είναι ανήκουστα αυτά. Εκτός θεάτρου ίσα ίσα ήταν πολύ απλός και γλυκός. Σας τα λέω και ανατριχιάζω. Η εικόνα του ήταν άψογη. Εμένα μου φαίνονται οι καταγγελίες εξωπραγματικές. Και είμαι γυναίκα και προστατεύω τις γυναίκες και τις αγαπώ. Είμαι πάντα υπέρ των γυναικών. Κάναμε τότε παρέα μαζί του και ήταν ευχάριστος άνθρωπος ο Πέτρος.

Αν. Βαγγόπουλος: Στη δική σας περίπτωση ξέφυγε κανείς από τα όρια;

Χ. Παππά: Όχι, ποτέ κανείς. Φλερτ υπήρχε αλλά όχι κάτι περίεργο. Έχει σημασία και πώς το διαχειρίζεσαι. Τι όρια βάζεις, πότε «το κόβεις». Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Μ. Δημητρακόπουλος: Περιγράφουν τον Πέτρο Φιλιππίδη ως ένα «αρπακτικό» που με το που έβλεπε γυναίκα ορμούσε. Σας την έπεσε ποτέ;

Χ. Παππά: Ποτέ, ποτέ. Ούτε με τα μάτια. Ούτε μου είπε ποτέ για ρόλο να μου δώσει.

Χ. Παππά: Δεν άκουσα ποτέ κάτι μεμπτό για τον Πέτρο.
Όταν κατέβηκε από το βήμα πλησίασε τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον αγκάλιασε, τον φίλησε και έφυγε από τη δικαστική αίθουσα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα