Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Οι καταγγελίες συντρόφου γνωστού ράπερ για τα χάδια που «μετατράπηκαν» σε αγκωνιές στο πρόσωπο

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι ο 25χρονος έκανε τα ίδια και σε άλλες γυναίκες

Μόνο… χάδια δεν θυμίζουν οι καταγγελίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος γνωστός ράπερ της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο οποίος όχι μόνο φέρεται ότι ξυλοφόρτωσε την 25χρονη σύντροφό του, αλλά και άφησε να διαρρεύσει υλικό από προσωπικές τους στιγμές. Ο νεαρός καλλιτέχνης, με τα πολλά τατουάζ, τα ξυρισμένα φρύδια και τα χιλιάδες views σε YouTube και Spotify κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, και μάλιστα η κοπέλα που τον μήνυσε υποστηρίζει πως δεν αποτελεί τη μοναδική περίπτωση.

Η Μιράντα μίλησε δημόσια, σε τηλεοπτική εκπομπή, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όσα φέρεται ότι βίωσε στα χέρια του ράπερ. «Είχαμε έναν έντονο διαπληκτισμό με τον τότε σύντροφό μου την ημέρα των γενεθλίων μου, ο οποίος συνεχίστηκε μέχρι την επόμενη μέρα. Πήγα σπίτι του και, στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε τα πράγματα, εγώ ήθελα να φύγω, εκείνος ήθελε να το συζητήσουμε, ενώ με έπαιρνε και με έριχνε συνεχώς στο κρεβάτι, ασκώντας μου πίεση στα χέρια μου, τόσο πολύ που είχα μελανιές και γρατσουνιές. Κάποια στιγμή, μου ακινητοποίησε τα χέρια και μου έριξε αγκωνιά στο πρόσωπό μου» δήλωσε η 25χρονη.

Οπως επισημαίνει, το πρώτο πράγμα που θυμάται μετά την επίθεση ήταν η εικόνα της στον καθρέφτη. «Εκείνος ήταν μετά στο πάτωμα, να μου λέει ότι καταστράφηκε. Καταστράφηκε ο ίδιος. Προσπαθούσα να τον καθησυχάσω. Του έλεγα ότι δεν καταστράφηκε ο ίδιος. Του έλεγα ότι δεν πρόκειται να το μάθει κανείς» περιέγραψε. Παρά τη σωματική και ψυχολογική καταπόνηση, η Μιράντα δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιστατικό στην οικογένειά της. «Ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου ήταν η μητέρα του ίδιου. Μου είπε να πάω στο χωριό για να ηρεμήσω. Εγώ αρνήθηκα τότε».

Οπως υποστηρίζει, ο πραγματικός στόχος δεν ήταν να ηρεμήσει, αλλά να περάσει το 48ωρο του αυτοφώρου. «Ηξερε την επιθετική συμπεριφορά του γιου της» είπε, ενώ εξήγησε πως η απόφασή της να μιλήσει δημόσια ήρθε αργότερα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε αφήσει να διαρρεύσουν προσωπικές τους στιγμές: «Είχε συνδέσει τα ηχεία του αυτοκινήτου του με το κινητό για να υπάρχει καλύτερος ήχος. Δεύτερη φορά ήταν στο σαλόνι του σπιτιού του, που έδειχνε βίντεο σε φίλους του». Η καταγγελία αυτή δεν έμεινε σε επίπεδο τηλεοπτικών δηλώσεων. Στις 27 Αυγούστου, η Μιράντα κατέθεσε μήνυση εναντίον του ράπερ στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

«Ντρεπόμουν πολύ να το κάνω. Συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο» τόνισε και πρόσθεσε: «Η δημοσιοποίηση της ιστορίας μου δεν στοχεύει στον εξευτελισμό του ίδιου. Ηθελα να πάρω και άλλα στοιχεία για τον ίδιο. Εχει κάνει και άλλα σε άλλες κοπέλες». Ο καλλιτέχνης, από την πλευρά του, είχε πριν από δύο μήνες προβεί σε ανάρτηση σχετικά με περιστατικό κακοποίησης που φέρεται ότι διέπραξε, επιχειρώντας να διαψεύσει τις κατηγορίες εναντίον του. Είχε υποστηρίξει ότι όλα όσα του προσάπτονταν ήταν αναληθή, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν τότε αναφερόταν στην ίδια κοπέλα ή σε άλλες. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις νέες καταγγελίες, έχει εντείνει τη συζήτηση γύρω από τη συμπεριφορά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.