Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς» η «θλιμμένη πριγκίπισσα» Νταϊάνα στην Τσιγγάνα μέντιουμ, η οποία προέβλεψε ότι θα ερωτευόταν τον Ντόντι Αλ Φαγέντ και κάθε εβδομάδα τής «διάβαζε» τη «μοίρα της».

Το γράμμα γράφτηκε στις 23 Οκτωβρίου 1995, πάνω στο επίσημο φύλλο χαρτιού που χρησιμοποιεί το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου έμενε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μαζί με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο. Στις 31 Δεκεμβρίου θα πωληθεί από τον οίκο δημοπρασιών Chiswick Auctions στο Λονδίνο και η αξία του εκτιμάται στα 1.700-2.280 ευρώ. Στην επιστολή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στη Ρομά μέντιουμ Ρίτα Ρότζερς, την οποία είχε γνωρίσει το 1994 μέσω κοινού γνωστού.

«Το γράμμα αυτό έρχεται από την καρδιά και το έγραψα διότι θέλω να μάθεις πόσο βαθιά εκτιμώ τις συζητήσεις μας» έγραψε η Νταϊάνα, σύμφωνα με την «Daily Mail». Η Νταϊάνα τηλεφωνούσε στη Ρότζερς τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Σε μια από τις συναντήσεις τους, στις οποίες «διάβαζε τη μοίρα της», η Ρότζερς είπε στην Νταϊάνα ότι θα ερωτευόταν «έναν ξένο με όνομα που ξεκινούσε από “Ντ”».

Οταν τα έφτιαξε με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, εκείνος επέμενε να συναντήσει το μέντιουμ, και η συνάντηση, που έγινε λίγες ημέρες πριν από το θανατηφόρο δυστύχημα του Παρισιού το 1997, κράτησε 90 λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...