Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

ΣΟΚ στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ • Ο «μπαμπάς» του συλλόγου δηλώνει σοβαρά άρρωστος και ανησυχεί για τα «παιδιά» του • Το δύσκολο χειρουργείο (χθες) για τον Κ. Γιαννόπουλο στο Ιασώ

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την τύχη των «παιδιών» του εμφανίζεται ο «μπαμπάς» του Χαμόγελου του Παιδιού, ο οποίος δηλώνει σοβαρά άρρωστος και μάλιστα χθες εισήχθη στο χειρουργείο. Ο Κώστας Γιαννόπουλος πληροφορήθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες το σοβαρό πρόβλημα υγείας του κι ενώ το αντιμετωπίζει με γενναιότητα βγάζει κραυγή αγωνίας για το μέλλον του συλλόγου.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο κ. Γιαννόπουλος υπεβλήθη χθες σε δύσκολη επέμβαση στο ΙΑΣΩ, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Λίγες ώρες προτού εισαχθεί στο χειρουργείο κατ’ εντολήν των γιατρών του εξέφρασε τις έγνοιες του, αφού παρά την αγωνία για τον προσωπικό του γολγοθά η σκέψη του παραμένει προσηλωμένη στα παιδιά που χρειάζονται στήριξη και το Χαμόγελο τους τη δίνει απλόχερα.

Ωστόσο, η κρίση έχει χτυπήσει και τον σύλλογο, με αποτέλεσμα, όπως έχει επισημάνει επανειλημμένα και στο παρελθόν, τα έξοδα λειτουργίας να είναι δυσβάσταχτα και τα οικονομικά θέματα να αποτελούν «αγκάθι» στη λειτουργία του: «Δεν θα ήθελα να δω κάποιον υπουργό να καταργεί τη δυνατότητα του Χαμόγελου να συνεχίσει.

4dfqwerfr 2

Ανησυχώ, γιατί όλα λειτουργούν στο πόδι. Ανησυχώ, γιατί θα βγει κάποια υπουργική απόφαση με την οποία θα στραγγαλίσουν κάθε υγιή προσπάθεια. Να καταλάβουν πως, εκτός από τον ΕΝΦΙΑ και τις οικονομικές αποφάσεις, υπάρχει και μια κοινωνία που πρέπει να στηριχθεί και να αλληλοστηριχθεί».

Χρειάζεται τη στήριξη άλλων

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου προαναγγέλλει αποκαλύψεις για όσους τον πολέμησαν («τα πελατειακά συστήματα που ενοχλούνται κατά διαστήματα μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα») και υπενθυμίζει ότι ο σύλλογος χρειάζεται τη στήριξη όλων ώστε να συνεχίσει να υπάρχει.

4dfqwerfr 4«Να μη σταθεί κανείς εμπόδιο στη συνέχιση του δύσκολου αλλά μεγάλου έργου. Το Χαμόγελο δεν είναι δικό μου και κανενός, αλλά των παιδιών. Ολοι αυτοί οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές να συνεχίσουν τη δράση τους και να μην τους ενοχλήσει κανένας σε αυτό που κάνουν, είτε με τον Γιαννόπουλο είτε χωρίς τον Γιαννόπουλο».

Οπως ο ίδιος παραδέχεται, το πρόβλημα υγείας για το οποίο έμαθε την περασμένη εβδομάδα τον «ταρακούνησε» πολύ. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίον από εδώ και στο εξής θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του ώστε να βεβαιωθεί για τη ζωή του Χαμόγελου.

To ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα που «γέννησε» ελπίδα 

«Οπως είπε ο μικρός μας ιδρυτής, αν ενωθούμε όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε» σημείωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος αναφερόμενος στον 4dfqwerfr 1γιο του, τον 10χρονο Ανδρέα (φωτό), που είχε γράψει σε ημερολόγιο το όνειρό του να ιδρυθεί ένας σύλλογος που θα μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά.

Ηταν Δεκέμβριος του 1995 όταν χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» του Γιώργου Παπαδάκη το αγοράκι που τους τελευταίους 18 μήνες έδινε μάχη προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

Δεν μίλησε για την αρρώστια του, αλλά για το όνειρό του. Στο ημερολόγιό του είχε ήδη γράψει το όραμά του και με μια κίνηση ζωγράφισε ένα χαμόγελο στο δικό του πρόσωπο. Λίγες εβδομάδες μετά την εκπομπή ο μικρός «έσβησε», αλλά γεννήθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...