Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Λάκης Γαβαλάς: Sex, βίτσια και μυστικά

Οι προσωπικές στιγμές σε parking, η ταινία πορνό που φτιάχτηκε για εκείνον και τα πάρτι με ερωτικά βοηθήματα

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ανέβηκε στη νεραντζιά (!) στον περίβολο ενός χαμάμ, με το οποίο συνεργάζεται ως επιχειρηματίας, πόζαρε στον φακό της «Espresso» και μας μίλησε για δονητές, ζαρτιέρες, κλιπ θηλών και ό,τι αφορά το σεξ γενικότερα!

Ο αυθόρμητος και πάντα αληθινός Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή την έκθεση Erotic Art 2017 που θα παρουσιάσει αυτή την Παρασκευή στο Γκάζι με την Ειρήνη Χειρδάρη και την Τζέιν Σαμπανίκου, μας αποκάλυψε ότι από τις στάσεις του Kama Sutra προτιμά το καρεκλάτο (!) και ότι χρησιμοποιεί τα ερωτικά βοηθήματα ως στιλιστικά statements! Μάλιστα, ο εκκεντρικός σχεδιαστής, περισσότερο δυνατός από ποτέ, ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τον χώρο της πρώην αυτοκρατορίας του στην Κάντζα για μια επίδειξη μόδας των μαθητών του στη σχολή PANSiK, ενώ ετοιμάζει και τηλεοπτικό comeback!

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στην παρουσίαση του φετινού Erotic Art;
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι «τι με έκανε να πω “όχι” τα χρόνια που προηγήθηκαν». Ολα ξεκίνησαν από τη φράση «άντε γ@*%#@*» που έλεγαν… Αναρωτήθηκα, λοιπόν, γιατί το λένε όλοι συνέχεια. Είναι κάτι εύκολο; Κάτι δύσκολο; Είναι τιμωρία; Είναι ευχαρίστηση; Ωσπου τελικά, ολοκληρώνοντας μια υπέροχη σχέση που έχω και η οποία με έκανε να ξεγυμνώσω και αυτή την υπόστασή μου, τη σεξουαλική, είδα πόσο ωραίο είναι το σεξ, πόσο εκτονωτικό, πόσο ανανεωτικό και είπα: «Εντάξει, θέλω να το διαδώσω». Είμαι άτομο μονογαμικό και πολλές φορές στη ζωή μου ήθελα να απελευθερωθώ, αλλά ίσως επειδή είμαι αυτό που είμαι, η σχέση μου κάθε φορά ήταν λίγο δύσκολο να με αποδεχτεί σαν κάτι ολοκληρωμένο. Κι όταν λέω «κάτι ολοκληρωμένο», εννοώ κάτι που ξεκινάει από το φλερτ και προχωράει στο κρεβάτι με όλα τα παρελκόμενα! Θέλω στην αρχή να λειτουργήσουν τα μάτια, μετά η αφή των μαλλιών, τα σαρκώδη χείλη ή μη, το στήθος, ο ποπός -μπρος, πίσω, τα πάντα- και το κουντεπιέ, το οποίο θεωρώ ότι έχω πολύ ωραίο λόγω του χορού.

Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος σας στην έκθεση;
Δεν θα κάνω τίποτα! Απλώς θα μιλήσω πριν από την έναρξη και στη συνέχεια θα επισκεφτώ τα περίπτερα και θα δω ό,τι με ερεθίζει περισσότερο. Εχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ζαρτιέρες, γκιπιέρ και διάφορα άλλα πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου, πριν ακόμη τα κάνει μόδα η Victoria’s Secret, η Agent Provocateur ή η Kiki de Montparnasse. Εγώ θέλω να φιγουράρω στην elegant πλευρά του σεξ. Θεωρώ ότι υπάρχει και αυτή.

Πιστεύετε στην ιεροτελεστία του έρωτα…
Νομίζω ότι άμα λειτουργήσουν όλες οι αισθήσεις, αρχίζοντας από το φλερτ, ένα ωραίο δείπνο και συνεχίζοντας στο κρεβάτι με ωραία στρωσίδια, ωραίες πιζάμες, θα έχεις μια ιδιαίτερη απόλαυση. Δεν μου αρέσει το wild sex!

Πόσο ανοιχτοί είναι οι Ελληνες σε τέτοιες διοργανώσεις; Δεν σκέφτονται μήπως τους δουν φίλοι, γείτονες, συγγενείς και… εκτεθούν;
Μα αφού συνοδεύονται από… γυμνές, με τις οποίες πηγαίνουν στα μπουζούκια, στο σινεμά, σε μπαρ. Δηλαδή, τι τους πειράζει να πάνε εκεί όπου το γυμνό έχει μια έννοια; Πώς πάμε και βλέπουμε τα κόπρανα του Τζεφ Κουνς σε ένα πίνακα που κάνει 2.000.000, αντίστοιχα θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το σεξ έχει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας και πρέπει να μας ικανοποιεί 100%. Αρκεί να μη γίνεται σε δημόσιους χώρους, να μην εμπλέκει μικρά παιδιά, να μην είναι μέσω ίντερνετ. Αυτές τις διαστροφές δεν τις επικροτώ. Ακόμα και το σεξ με περισσότερους από δύο -που εγώ δεν το θέλω, γιατί επιθυμώ να είμαι εγώ και η σχέση μου- το καταλαβαίνω. Αρκεί να μη σου πουν «έλα σε αυτό το… γκρουπ». Μην πας στο γκρουπ που παίζει ποδόσφαιρο, όταν εσένα σου αρέσει το μπάσκετ!

offer

Τι πιστεύετε ότι είναι πιο υγιές για μια γυναίκα, να έχει δονητή στο συρτάρι της ή να βρίσκεται σε μια σχέση που δεν την ικανοποιεί ερωτικά;
Αν έχει τον δονητή παράλληλα με μια… παράλληλη σχέση, τότε ΟΚ, αλλιώς αν έχει μόνο τον δονητή στο συρτάρι, λυπάμαι γι’ αυτήν.

Μέχρι ποια ηλικία μπορεί ένας άνθρωπος να είναι ενεργός στο σεξ;
Εγώ, που είμαι 65, αισθάνομαι ενεργός και ειδικά τώρα τελευταία πάρα πολύ! Νομίζω ότι τώρα ξεκινάω. Οπότε δίνω περιθώριο… Νομίζω ότι θα μου φτουρίσει 10 χρόνια ακόμα!

Τι αγορές θα κάνετε εσείς από το Erotic Art;
Θα πάρω τέσσερα πέντε κολάρα, αυτά που είναι για τον λαιμό, τα «σαδομαζό», και θα τα κάνω ζώνη. Μαστίγιο έχω της Agent Provocateur, έχω και τα κλιπ που βάζουν στις θηλές, ασχέτως που όταν τα αγόρασα δεν ήξερα τη χρήση τους. Είδα δυο πραγματάκια με σίδερο, σαν μανταλάκια με φτερά στο τελείωμα, και νόμιζα ότι μπαίνουν στο κολάρο του πουκαμίσου για εφέ!

Ποια τρέλα έχετε κάνει εσείς για χάρη ενός μεγάλου έρωτα και τι έχουν κάνει για εσάς;
Εχω απειλήσει ότι θα χαστουκίσω σύντροφο με τριαντάφυλλα. Αλλά έμεινα στα λόγια. Σε ό,τι αφορά εμένα, μου είπαν ότι μόνταραν μια τσόντα με το πρόσωπό μου σε κεφάλι άλλου, αλλά δεν την είδα ποτέ!

Στο σεξ επιτρέπονται όλα;
Να πω την αλήθεια, είμαι πολύ κλασικός στο θέμα «σεξ». Αλλά συζητώντας με άλλους, από διανοούμενους έως και διεστραμμένους, θα πω «ναι, όλα επιτρέπονται», όσο αυτά δεν παρενοχλούν είτε με πράξεις είτε με συμπεριφορές κάποιον που δεν θέλει να συμμετέχει. Νομίζω ότι το σεξ είναι κάτι πολύ ζωώδες, αλλά εγώ είμαι πολύ ήπιος σε αυτό το θέμα, δυστυχώς.

Εχετε διαβάσει το Kama Sutra; Ποια είναι η αγαπημένη σας στάση;
Το έχω αποτυπώσει σε ένα μπλουζάκι παραποιημένο για τις ανάγκες της .LAK της σειράς που σχεδιάζω. Αυτή που μου έκανε εντύπωση είναι η στάση καρεκλάτο.

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχετε κάνει σεξ;
Σε πάρκινγκ αυτοκίνητων.

Χρησιμοποιείτε σεξουαλικά βοηθήματα;
Οχι πάνω μου, αλλά έχω χρησιμοποιήσει για να πάω σε ένα ανιαρό πάρτι. Εχω ένα ζευγάρι μπότες Hermes, τις οποίες έχω σχεδιάσει εγώ, και μέσα έβαλα ένα μαστίγιο με στρας, το οποίο είναι για σεξ. Και επειδή οι μπότες προτρέπουν σε ιππασία και σκέφτηκα ότι μπορεί να μου τύχαινε ένα ωραίο… άτι εκείνο το βράδυ, λέω «ας έχω κι ένα ωραίο μαστίγιο μαζί»!

tq34t4e 1

Ανοίγει (πάλι) το κτίριο στην Κάντζα, όπου θα φιλοξενηθεί επίδειξη μόδας μαθητών του

Μετά τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε τα τελευταία χρόνια, ο αγαπημένος σχεδιαστής και επιχειρηματίας παραμένει στις επάλξεις και είναι πάντα δημιουργικός!

Διδάσκει στη σχολή της PANSiK, συνεργάζεται με το Polis Hammam, έναν χώρο υψηλής αισθητικής στου Ψυρρή, είναι σύμβουλος στην Bed and Βath και συνεχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, τη σχεδίαση ρούχων. Μάλιστα, όπως αποκλειστικά αποκάλυψε στην «Espresso», στις 31 Μαΐου ανοίγει ξανά το μεγάλο κτίριο στην Κάντζα (φωτό κάτω), που φιλοξενούσε την έδρα της πτωχευμένης εταιρίας ένδυσης – υπόδυσης .LAK. Στο συγκεκριμμένο κτίριο θα φιλοξενηθεί η επίδειξη μόδας των μαθητών του στην οποία θα συμμετάσχουν 30 μοντέλα και θα έχει κάτι από τη λάμψη του εκκεντρικού σχεδιαστή!

Από τον χειμώνα ετοιμάζει και την τηλεοπτική επιστροφή του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ενώ συνεχίζει να πηγαίνει στο Σεν Τροπέ, στο Σεν Μπαρτς, στην Κορσική, τη Σαρδηνία.

«Σήμερα ζω περισσότερο τη χλιδή, γιατί δεν ζω για ανόητες καταστάσεις, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα» μας λέει και ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Erotic Art, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

fgrtgwegtr

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...