Η Σελήνη διώχνει τα… σύννεφα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Προβλέψεις για το μέλλον της Ελλάδας από τη διάσημη Σέρβα αστρολόγο Σμιλιάνα Γκάβραντσιτς! Τι αλλάζει από τον Μάιο του 2018

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Για την αλλαγή στο οικονομικό σύστημα της Ελλάδας από τον Μάιο του 2018, που θα φέρει ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και για τον καρμικό ρόλο που συνδέει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την πορεία της χώρας, μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» η παγκοσμίου φήμης αστρολόγος από τη Σερβία Σμιλιάνα Γκάβραντσιτς (Smiljana Gavrancic).

Η 37χρονη αστρολόγος, η οποία βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα στη χώρα μας και στο εργαστήρι σπουδών «Εναλλακτική παιδεία» της αστρολόγου Βάσιας Κόντη, εξηγεί ότι ως τον Μάιο του 2018 η χώρα θα πρέπει να πονέσει κι άλλο, καθώς βάλλεται από ένα δύσκολο πλανητικό σύστημα που θα την οδηγήσει στο επόμενο βήμα.

«Οταν ο Ουρανός εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου (15 Μαΐου 2018), θα ξεκινήσει μια περίοδος μέσα από την οποία οι Ελληνες θα μπορούν να αναμένουν μια μεγάλη δραστική αλλαγή στο οικονομικό σύστημα της χώρας τους, μια οικονομική επανάσταση ή κάτι παρεμφερές. Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί ένα τέλος σε μια ταραγμένη περίοδο, για να ξεκινήσει μια καινούργια, πιο ελπιδοφόρα. Ολα αυτά σκιαγραφούν και την κατάσταση όπου θα βρεθεί μέχρι τότε ο ελληνικός λαός, που θα θελήσει για πρώτη φορά κάποιο είδος ελευθερίας, έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Θα χρειαστεί να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά οικονομικά θέματα και να βρεθούν τρόποι που θα οδηγήσουν στο επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι όταν η (προοδευμένη) Σελήνη περάσει στον Ταύρο, σε μια ευνοϊκότερη και σαφώς καλύτερη θέση για τα οικονομικά ζητήματα και για τον λαό γενικότερα».

Εκτός από τον χάρτη του πρωθυπουργού, η Σμιλιάνα Γκάβραντσιτς έχει μελετήσει εκτενώς σημαντικές περιόδους της χώρας, όπως τον χάρτη της Επανάστασης του 1821 και της αποκατάστασης της Δημοκρατίας τον Ιούλιο του 1974. Ετσι, θεωρεί ότι δεν είναι τυχαίο που ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας.

«Ο πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για την Ελλάδα, καθώς έχει γεννηθεί στις 28 Ιουλίου του 1974, λίγες ημέρες μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (24 Ιουλίου). Με άλλα λόγια, όσο θα βάλλεται το ωροσκόπιό του, άλλο τόσο θα δυσκολεύουν τα πράγματα για τη χώρα και τον λαό» εξηγεί και προσθέτει: «Λόγω του Αλέξη Τσίπρα, η Ελλάδα θα μπει σε έναν νέο κύκλο δύσκολων καταστάσεων και εξελίξεων, τουλάχιστον ώσπου ο Ουρανός να περάσει στον Ταύρο. Οταν ο 11ος οίκος του χάρτη της Ελλάδας, που σχετίζεται με τη Βουλή, βρεθεί στον Υδροχόο (και σε συνδυασμό με τη θέση που θα έχει τότε ο Ηλιος στον αστρολογικό χάρτη του πρωθυπουργού), τότε θα χρειαστεί να ληφθούν οι σημαντικότερες ως σήμερα αποφάσεις που θα σχετίζονται αποκλειστικά με το οικονομικό σύστημα της χώρας. Με Σελήνη στον Σκορπιό (26η μοίρα) δεν είναι τυχαίο που πρωθυπουργός σας είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να πονέσετε και να υποφέρετε κι άλλο, ώστε να προετοιμαστείτε για τη νέα εποχή που ξεκινά με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τότε είναι πιθανό το οικονομικό σύστημα της Ελλάδας να υποστεί μια μεγάλη και δραστική αλλαγή».

Σύμφωνα με το σύστημα που ακολουθεί για τις προβλέψεις της η 37χρονη αστρολόγος, η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει με την πορεία του Ερμή μέσα από το ηλιακό τόξο του χάρτη του πρωθυπουργού.

«Η άνοιξη του 2018 θα είναι μια δύσκολη φάση για την Ελλάδα, καθώς τότε η χώρα θα κληθεί να πληρώσει τα μεγαλύτερα λάθη της. Μια περίοδος γεμάτη πόνο, που όμως θα φέρει με έναν μαγικό τρόπο τη λύση αποπληρωμής του χρέους. Θα μπορούσα να πω ότι θα ανοίξει κάποιο “κουτί”. Ερχονται δύσκολες εποχές και όλο αυτό που θα δημιουργηθεί θα είναι πρόκληση για τον Αλέξη Τσίπρα και τη χώρα».

Ο ΚΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ALGOL ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΜΕΡΚΕΛ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥΤΙΝ

Σύμφωνα με τη μελέτη της Σμιλιάνα Γκάβραντσιτς, τη στιγμή της εισόδου του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου (15η Μαΐου 2018) η Σελήνη θα βρίσκεται στις 26 μοίρες του Ταύρου, όπου υπάρχει ο διπλός και όχι τόσο καλός αστέρας Algol.

«Την τελευταία φορά που ο Ουρανός είχε μπει στον Ταύρο ξέσπασε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος! Πριν από αυτό ο Ουρανός ήταν στον Κριό (όπως και σήμερα) και ο Πλούτωνας στον Καρκίνο. Τότε ο κύριος στόχος του Χίτλερ ήταν να εξοντώσει τους Εβραίους (Πλούτωνας στον Καρκίνο). Στις μέρες μας ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω και αυτό είναι θέμα για τους μουσουλμάνους… Ολοι βλέπουμε τι θέλει να κάνει ο Τραμπ με το Ισλάμ. Από τον Mάιo του 2018 θα ενεργοποιηθεί ο Κοσμικός Σταυρός στις 26 μοίρες των σταθερών ζωδίων, κάτι που φέρνει στο προσκήνιο τον Algol, με τον οποίο πάντα προκύπτουν μάχες για το δίκιο».

Την ίδια περίοδο στον χάρτη της Ε.Ε. η Σελήνη στις 24 μοίρες του Ταύρου θα είναι πολύ κοντά στον Algol και αυτό μπορεί να σχετίζεται με τη Μέρκελ και τον αγώνα για δικαιοσύνη των λαών, όπως αυτή τον αντιλαμβάνεται.

«Με την Τουρκία του Ερντογάν στη 0 μοίρα του Ζυγού, μια πολύ σκληρή μοίρα, και σε σύνοδο με τη γενέθλια Σελήνη του Τραμπ, είναι πιθανή μια σημαντική σύνδεση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ. Είναι γνωστό ότι η Τουρκία παίζει έναν εξισορροπητικό ρόλο μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Θα έλεγα ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα και απαιτούν μια ισορροπία. Επίσης η προοδευμένη Σελήνη της Τουρκίας θα βρεθεί στην 21η μοίρα των Διδύμων, όπου βρίσκονται ο Ηλιος της Ρωσίας και ο Αρης των ΗΠΑ. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι οι δύο χώρες θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στην Τουρκία».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

38χρονος λέει ότι τεμάχισε τη σύντροφό του, αλλά δεν τη… σκότωσε

Σάρκα και οστά στις σκοτεινότερες παρυφές του ανθρώπινου ψυχισμού δίνει η...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

38χρονος λέει ότι τεμάχισε τη σύντροφό του, αλλά δεν τη… σκότωσε

Σάρκα και οστά στις σκοτεινότερες παρυφές του ανθρώπινου ψυχισμού...

Χωρίς ουσία η νέα κατάθεση της Ιωάννας στους αστυνομικούς

Μάχη με τον φόβο που έχει φωλιάσει στην καρδιά...