Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Θηλιά» στη Δήμητρα Ματσούκα!

Η αναβολή της δίκης και το λάθος του λογιστή που «έκαψε» την ηθοποιό • Προσπαθεί να πουλήσει ένα σπίτι της για να… ξελασπώσει

Μπελάδες για την «Ωραία μου κυρία»

❱❱ Η Δήμητρα Ματσούκα κατηγορείται για χρέη στο Δημόσιο

Από τη
Νικολία Σιμονέτη

Για χρέη ύψους 108.000 ευρώ προς το Δημόσιο δικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων η Δήμητρα Ματσούκα. Η σέξι ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστούσε στο έργο «Ωραία μου κυρία» στο Πάνθεον και αυτή την περίοδο φημολογείται ότι διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη, κατηγορείται ότι οφείλει χρήματα από φόρο εισοδήματος της περιόδου 2010-2011, ωστόσο η ίδια κατηγορεί τον λογιστή της.

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της Γεώργιο Δρίλλη, ο οποίος ζήτησε για πολλοστή φορά αναβολή της υπόθεσης, τονίζοντας ότι η κατηγορουμένη επιθυμεί να ενταχθεί στον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης, τον οποίο χαρακτήρισε τελευταία λύση.

«Τελευταίο καταφύγιο της κυρίας Ματσούκα είναι ο νόμος 4469/2017 για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης και επιθυμεί την ένταξή της σε αυτόν. Ομως θα ισχύσει από τον Αύγουστο και ζητούμε αναβολή, επειδή θεωρούμε βέβαιη την ένταξή της. Αν δεν τη δώσετε, θα καταδικαστεί, αλλά δεν θέλει να λερώσει το ποινικό της μητρώο, αφού έχει πρόθεση να πληρώσει. Είναι το τελευταίο της καταφύγιο για να μην έχει καταδίκη. Εχω φέρει και μάρτυρα μια συνεργάτιδα του λογιστή της να σας το βεβαιώσει» ανέφερε ο κ. Δρίλλης.

Πρόεδρος: Εχει πάρει πλήθος αναβολών…

Δικηγόρος: Είναι εδώ η κυρία Ηλιοπούλου, συνεργάτιδα του λογιστή, να σας εξηγήσει. Είναι το τελευταίο της καταφύγιο, σας είπα…

Πρόεδρος: Εχει πάρει δεκάδες αναβολές και δεν έχει κάνει προσπάθεια.

Δικηγόρος: Είχε καταβάλει δύο φορές χρήματα. Θέλει να αθωωθεί και θέλει να πληρώσει.

Πρόεδρος: Της έχουμε δώσει πολύ χρόνο. Μία αναβάλλουμε για το ένα και μία για το άλλο! Από τι προέκυψε το χρέος;

Δικηγόρος: Φόρος εισοδήματος είναι. Από λάθος του λογιστή, τα έβαλε σε ένα έτος και φορολογήθηκε με τεράστια κλίμακα. Τότε δεν είχε καμία δουλειά, ούτε τηλεόραση ούτε θέατρο, και είχε κάνει και μια παραγωγή στην τηλεόραση όπου δεν πήρε λεφτά.

Πρόεδρος: Η γνωστή ηθοποιός είναι; Τώρα πού εργάζεται;

Δικηγόρος: Ευκαιριακά εργάζεται τώρα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να πουληθεί ένα σπίτι της και να ξεχρεώσει. Αναμένει και χρήματα από μια παραγωγή…

Τον λόγο πήρε η εισαγγελέας της έδρας για να προτείνει την αναβολή ή μη της υπόθεσης. «Το ποσό της οφειλής υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ για το αξιόποινο για το οποίο έχει καταδικαστεί στο πρωτόδικο (σ.σ.: 18 μήνες φυλάκιση ερήμην). Υπήρχαν νόμοι και δυνατότητες να ενταχθεί κάπου. Το πρωτεύον είναι η είσπραξη ποσών για να εισρεύσουν χρήματα στα κρατικά ταμεία. Η κατηγορουμένη είναι ελεύθερη επαγγελματίας και έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί. Εχει καταβάλει ένα μικρό μέρος των οφειλομένων. Ωστόσο έχει οικονομική δυσπραγία που δεν οφείλεται σε εκείνη. Ολη η κοινωνία βρίσκεται στη θέση αυτή. Δεν fwerfgerκινδυνεύει με άμεση παραγραφή και, υπό αυτά τα δεδομένα, προτείνω να αναβληθεί προκειμένου να υπάρξει το έγγραφο ένταξής της σε ρύθμιση» πρότεινε η εισαγγελέας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση και έδωσε αναβολή στην υπόθεση για το τέλος του 2017.

«Ο Κουτσομύτης μού οφείλει 130.000 €»

Η ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι διεκδικεί χρήματα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Ματωμένα χώματα», από την οποία της οφείλονται 130.000 ευρώ. «Κανένα νέο από τον Γιάννη Κουτσομύτη. 130.000 ευρώ χαμένα, από έναν άνθρωπο που με εξαπάτησε και εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη μου…» είχε δηλώσει κατηγορώντας τον οικονομολόγο γιο του σημαντικού σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη, που είχε αναλάβει την παραγωγή της σειράς.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...