«Φρούριο» η Εκάλη για τον γάμο της χρονιάς!

Ρουβάς – Ζυγούλη παντρεύονται τη Δευτέρα κάτω από πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας 
Hi-tech κάρτα εισόδου για τους 500 καλεσμένους, σεκιούριτι και ελικόπτερο πάνω από την έπαυλη όπου θα τελεστεί το μυστήριο ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ολα του γάμου της χρονιάς σχεδόν έτοιμα! Παρουσία 500 καλεσμένων (και όχι 80, όπως είχαν υπολογίσει στον αρχικό προγραμματισμό τους) και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μεθαύριο, Δευτέρα 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της νύφης. Οπως πρώτη έγραψε η «Espresso», κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στην έπαυλη των οποίων θα τελεστεί και το μυστήριο, έχοντας προηγουμένως μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο!

Μάλιστα, η Κάτια έκανε πριν από λίγες ημέρες μια τελευταία πρόβα στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία σχεδίασε το νυφικό της, αλλά και τα ρούχα των τεσσάρων παιδιών της που θα την παραδώσουν στον γαμπρό.

Παράλληλα, οι συσκέψεις για το θέμα της ασφάλειας στο χαρμόσυνο γεγονός (θυμίζει γάμους σταρ του Χόλιγουντ, όπως της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ), που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον του συνόλου των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, είναι αλλεπάλληλες. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, τα σχέδια για τα μέτρα που θα παρθούν προκειμένου να μην περάσει ούτε… κουνούπι ακάλεστο στον χώρο της τελετής δεν καταστρώνονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν διαρροές στα media, οι συσκέψεις πραγματοποιούνται πιο prive, είτε στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας, όπου θα γίνει και ο γάμος, είτε στο γραφείο του Κωνσταντίνου Καφίρη, ο οποίος έχει εδώ και χρόνια τις δημόσιες σχέσεις του Σάκη Ρουβά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στη λίστα με τους καλεσμένους περιλαμβάνονται ονόματα από την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας, όπως εφοπλιστές, επιχειρηματίες, πολιτικοί και σταρ της εγχώριας showbiz. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, θα συνοδεύονται από ανθρώπους της προσωπικής ασφάλειάς τους, αλλά και από τους οδηγούς των πολυτελών αυτοκινήτων τους, γεγονός που ανεβάζει αυτόματα τον αριθμό όσων θα βρεθούν εντός της οικίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη ή στον περιβάλλοντα χώρο αυτής. Γι’ αυτό, λοιπόν, καθένας από τους 500 καλεσμένους στον γάμο της χρονιάς θα πρέπει να έχει μαζί του μια ειδική κάρτα με τα στοιχεία του. 

Μηχανήματα ελέγχου

Οπως μας μετέφερε η πηγή μας, οι εν λόγω hi-tech κάρτες, που έχουν το μέγεθος πιστωτικής, έφτασαν με κούριερ στα χέρια όλων όσοι θα παραστούν στον γάμο και θα πρέπει να τις έχουν μαζί τους, καθώς θα κληθούν να περάσουν από μηχανήματα ελέγχου. Με απλά λόγια, χωρίς την κάρτα του δεν μπαίνει κανείς στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη την ημέρα του γάμου του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη. 

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 21.00, αλλά οι καλωδιωμένοι άντρες με τα μαύρα θα βρίσκονται ακροβολισμένοι στον χώρο αρκετές ώρες νωρίτερα, φροντίζοντας να πάνε όλα καλά και ελέγχοντας τους πάντες και τα πάντα, από φιλόδοξους paparazzi μέχρι περίεργους περαστικούς. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός από τα επίγεια μέτρα ασφαλείας δεν αποκλείεται να παρθούν και εναέρια. Τι εννοούμε; Είναι πολύ πιθανό να πετάει ελικόπτερο πάνω από την οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, προκειμένου να υπάρχει απόλυτος έλεγχος. 

offer

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ[email protected] 
Ολα του γάμου της χρονιάς σχεδόν έτοιμα! Παρουσία 500 καλεσμένων (και όχι 80, όπως είχαν υπολογίσει στον αρχικό προγραμματισμό τους) και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μεθαύριο, Δευτέρα 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της νύφης. Οπως πρώτη έγραψε η «Espresso», κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στην έπαυλη των οποίων θα τελεστεί και το μυστήριο, έχοντας προηγουμένως μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο!Μάλιστα, η Κάτια έκανε πριν από λίγες ημέρες μια τελευταία πρόβα στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία σχεδίασε το νυφικό της, αλλά και τα ρούχα των τεσσάρων παιδιών της που θα την παραδώσουν στον γαμπρό.Παράλληλα, οι συσκέψεις για το θέμα της ασφάλειας στο χαρμόσυνο γεγονός (θυμίζει γάμους σταρ του Χόλιγουντ, όπως της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ), που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον του συνόλου των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, είναι αλλεπάλληλες. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, τα σχέδια για τα μέτρα που θα παρθούν προκειμένου να μην περάσει ούτε… κουνούπι ακάλεστο στον χώρο της τελετής δεν καταστρώνονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν διαρροές στα media, οι συσκέψεις πραγματοποιούνται πιο prive, είτε στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας, όπου θα γίνει και ο γάμος, είτε στο γραφείο του Κωνσταντίνου Καφίρη, ο οποίος έχει εδώ και χρόνια τις δημόσιες σχέσεις του Σάκη Ρουβά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στη λίστα με τους καλεσμένους περιλαμβάνονται ονόματα από την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας, όπως εφοπλιστές, επιχειρηματίες, πολιτικοί και σταρ της εγχώριας showbiz. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, θα συνοδεύονται από ανθρώπους της προσωπικής ασφάλειάς τους, αλλά και από τους οδηγούς των πολυτελών αυτοκινήτων τους, γεγονός που ανεβάζει αυτόματα τον αριθμό όσων θα βρεθούν εντός της οικίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη ή στον περιβάλλοντα χώρο αυτής. Γι’ αυτό, λοιπόν, καθένας από τους 500 καλεσμένους στον γάμο της χρονιάς θα πρέπει να έχει μαζί του μια ειδική κάρτα με τα στοιχεία του. 
Μηχανήματα ελέγχουΟπως μας μετέφερε η πηγή μας, οι εν λόγω hi-tech κάρτες, που έχουν το μέγεθος πιστωτικής, έφτασαν με κούριερ στα χέρια όλων όσοι θα παραστούν στον γάμο και θα πρέπει να τις έχουν μαζί τους, καθώς θα κληθούν να περάσουν από μηχανήματα ελέγχου. Με απλά λόγια, χωρίς την κάρτα του δεν μπαίνει κανείς στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη την ημέρα του γάμου του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 21.00, αλλά οι καλωδιωμένοι άντρες με τα μαύρα θα βρίσκονται ακροβολισμένοι στον χώρο αρκετές ώρες νωρίτερα, φροντίζοντας να πάνε όλα καλά και ελέγχοντας τους πάντες και τα πάντα, από φιλόδοξους paparazzi μέχρι περίεργους περαστικούς. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός από τα επίγεια μέτρα ασφαλείας δεν αποκλείεται να παρθούν και εναέρια. Τι εννοούμε; Είναι πολύ πιθανό να πετάει ελικόπτερο πάνω από την οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, προκειμένου να υπάρχει απόλυτος έλεγχος. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ