Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Μόνο στην Espresso: Γαμπρός ο Γουλανδρής αγκαλιά με τον σκύλο του

► Ο μυστικός γάμος του πολυσυζητημένου εφοπλιστή και πρώην συζύγου της Ελλης Στάη
► Η όμορφη νύφη από το Ξυλόκαστρο, η πολυτάραχη ζωή του και το love story με την Ολγα Τρέμη

Το νούμερο 7 πρέπει να είναι ο… τυχερός αριθμός του Μιχάλη Γουλανδρή! Στις 7/7/2017 στις 7 μ.μ., ο γνωστός εφοπλιστής άνοιξε ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην πολυτάραχη ζωή του, βάζοντας το… τρίτο στεφάνι!

Σε πολύ κλειστό κύκλο επισημοποίησε τη σχέση του με την όμορφη Νένα Παρασκευοπούλου. Στο πρόσωπό του ήταν εμφανές το τρακ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να έχει στην αγκαλιά του το σκυλάκι του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της τελετής!

9uher6h4th 7Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών της οδού Στησιχόρου, κοντά στο πολυτελέστατο διαμέρισμά του, στο οποίο έζησαν τον έρωτά τους ο ηθοποιός Τάκης Χορν και η θεία του Μιχάλη Αννα Γουλανδρή, στολίστηκε στα λευκά. Συγκινημένος αλλά λάμποντας από ευτυχία, ο εφοπλιστής περίμενε στην είσοδο τη μέλλουσα σύζυγό του, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο, φορώντας νυφικό που ήταν δημιουργία ξένου οίκου.

«Ηταν μια απλή και λιτή τελετή, που ένωσε με τα ιερά δεσμά δύο ευτυχισμένους ανθρώπους» δήλωσαν από το περιβάλλον τους.

Απλό αλλά αριστοκρατικό ήταν το σκηνικό στη μικρή δεξίωση που παρέθεσαν προς τιμήν των νεονύμφων η αδελφή του γαμπρού Εύη Σωσίδη-Γουλανδρή και ο σύζυγός της Νίκος Σωσίδης, στο roof garden του αρχοντικού διαμερίσματός της στην οδό Ηρώδου Αττικού. Μεταξύ των ελάχιστων καλεσμένων ήταν ο hairstylist Valentino, που χτένισε τη νύφη και τον γαμπρό. Μετά τον μήνα του μέλιτος το ζευγάρι θα παραθέσει μεγάλη δεξίωση για το ευτυχές γεγονός, για να γνωρίσουν όλοι τη νέα κυρία Γουλανδρή.

Ο έρωτας του Μιχάλη Γουλανδρή με τη νέα του σύζυγο ήταν κεραυνοβόλος. Τη γνώρισε πριν από περίπου δύο χρόνια, μετά τον επεισοδιακό -όπως εξελίχτηκε- χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Ελλη Στάη, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Ξυλόκαστρο, απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια της Νένας Παρασκευοπούλου και όπου διατηρεί εξοχικό. Η νέα του σχέση όχι μόνο τον ανανέωσε, αλλά τον έκανε να δει με άλλο μάτι τη ζωή, να χαρεί τα απλά καθημερινά πράγματα και να γνωρίσει την πραγματική ευτυχία.

Μακριά από τις κοσμικότητες του Μονακό, του Λονδίνου, της Μυκόνου, του Αστέρα της Βουλιαγμένης και τις αποδράσεις με την πολυτελέστατη θαλαμηγό του «Beluga» (την οποία πούλησε μετά το διαζύγιό του από τη Στάη), ο Μιχάλης Γουλανδρής έχει λατρέψει το Ξυλόκαστρο και την οικογένεια της συντρόφου του. Ολοι έχουν μόνο καλά λόγια για τον ευγενικό άρχοντα με τις ευαισθησίες μικρού παιδιού. Η δυναμική νέα κυρία Γουλανδρή ξεχωρίζει για την προσωπικότητα και την απλότητα του χαρακτήρα της. Υπήρξε στέλεχος γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, αλλά αποχώρησε μετά τη σχέση της για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον σύζυγό της.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

9uher6h4th 2

Θυελλώδη love stories

Πριν από εννέα χρόνια, τον Ιούνιο του 2008, ο Μιχάλης Γουλανδρής παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης την Ελλη Στάη, με μάρτυρα τον τότε δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Τότε είχε δημιουργήσει την Π+K Χρηματιστηριακή και το χρήμα έρρεε άφθονο, σε αντίθεση με σήμερα που, όπως φημολογείται στα κοσμικά πηγαδάκια, έχει χάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του.

9uher6h4th 8Την τότε παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Alpha είχε γνωρίσει έναν χρόνο νωρίτερα και την είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα, έστω κι αν ο γάμος τους είχε άδοξο φινάλε το 2012, με τη σκληρή αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η Ελλη Στάη. Η γνωριμία τους λέγεται ότι είχε γίνει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του εφοπλιστή Ολγας Τρέμη, σε ένα δείπνο για αγαπημένους φίλους που είχε παραθέσει η τότε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega! Το μόνο που δεν περίμενε η οικοδέσποινα ήταν να δει τον πρώην σύντροφό της να φλερτάρει την αγαπημένη της συνάδελφο! Οσοι γνωρίζουν λένε ότι η Ολγα Τρέμη αγάπησε πραγματικά τον Μιχάλη Γουλανδρή. Αλλά κι εκείνος την ερωτεύτηκε με πάθος, εξ ου και τα πανάκριβα δώρα που της έκανε, με αποκορύφωμα πολυσυζητημένα κοσμήματα του οίκου Van Cleef, που έγιναν θέμα στην ιστορία της τηλεόρασης. Η σχέση τους έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον χαμηλών τόνων εφοπλιστή και γόνο μίας από τις παλαιότερες ναυτιλιακές οικογένειες της χώρας μας. Εως τότε μόνο τα παλιά τζάκια και η ναυτιλία γνώριζαν τον αριστοκράτη γιο του Γκολέμ και της Μαργαρίτας Γουλανδρή.

Στους θυελλώδεις έρωτες του εφοπλιστή συγκαταλέγεται και η Ιωάννα Βότση, αδελφή της Αννας Ανδρεάδη και πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Πορφυράτου με την οποία ήταν πολλά χρόνια παντρεμένος. Το ζευγάρι έμενε μεταξύ Λονδίνου και Κηφισιάς και ο εφοπλιστής λάτρευε σαν δικό του παιδί την κόρη της από τον πρώτο της γάμο Μαρία Πορφυράτου.

Ο μύθος της δυναστείας από την Ανδρο

Παράδοση δυόμισι αιώνων έχει στην ελληνική ναυτιλία ο μύθος της δυναστείας Γουλανδρή από την Ανδρο. Ξεκίνησε με τον Ιωάννη Π. Γουλανδρή, ο οποίος αγόρασε το πρώτο καράβι και αργότερα ατμοπλοϊκά σκάφη, με τα οποία συνέδεσε το νησί με τον Πειραιά.

Τη σκυτάλη πήραν οι πέντε γιοι του που ίδρυσαν την Goulandris Bros Ltd με γραφεία στο Λονδίνο και στον Πειραιά και η δυναστεία «απογειώθηκε» με τους τέσσερις ομίλους της τρίτης γενιάς. Η οικογένεια έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη χώρα στη ναυτιλία και στον πολιτισμό. Μέλη της διεθνούς αριστοκρατίας, οι περισσότεροι Γουλανδρήδες, με σπίτια σε όλο τον κόσμο -από τη Νέα Υόρκη και τις Μπαχάμες έως το Παρίσι και το Γκστάαντ- με «αρχηγό» την αξέχαστη Ντόντα Βορίδη-Γουλανδρή, παρέμειναν πιστοί στα έθιμα και στις παραδόσεις της γενέτειράς τους Ανδρου.

Μετά την απώλεια της Ντόντας τον Δεκέμβριο του 2015 «έφυγε» και ο «Big John» Ιωάννης Β. Γουλανδρής, ενώ πρόσφατα (μετά την απώλεια της συζύγου του Μαριέττας Νομικού) «έφυγε» και ο Αλέξανδρος Γουλανδρής.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες:
(Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος)

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...