ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ESPRESSO: Ροζ ταξίδια πολιτικού με 24χρονη sugarbaby

«Η οικογένειά μου δεν ξέρει απολύτως τίποτα» • Η νεαρή φοιτήτρια ανοίγει το στόμα της στην Espresso και αποκαλύπτει τα πάντα! ► Εκείνος είναι όνομα «πρώτης γραμμής» και παντρεμένος!
► Εκείνη, 24 Μαΐων, που διψά για τα λεφτά του «μπαμπά» της

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Ενας πασίγνωστος Ελληνας πολιτικός πρώτης γραμμής είναι ο «κηδεμόνας με το παχύ πορτοφόλι» που έχει αναλάβει τη… χορηγία νεαρής φοιτήτριας!

Η ίδια όπως και πολλές άλλες έχουν κάνει τρόπο ζωής το «sugardating», δηλαδή τα «ροζ» ραντεβού που κλείνουν μέσω διαδικτύου ευκατάστατοι άνδρες με νεαρά κορίτσια, ώστε να τους παρέχουν συντροφιά (και άφθονο σεξ) στα ταξίδια τους, με αντάλλαγμα την κάλυψη των εξόδων τους, ακριβά δώρα και ό,τι άλλο ζητήσουν! Η μόλις 24 Μαΐων Ελληνίδα sugarbaby σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της, και μιλά αποκλειστικά στην «Espresso», για τη σχέση της με τον παντρεμένο μεσήλικα πολιτικό «μπαμπά», που της εξασφαλίζει δωρεάν dolce vita, με αντάλλαγμα να δίνει… ροζ απόχρωση στις επαγγελματικές μετακινήσεις του που γίνονται με χρήματα του ελληνικού λαού ο οποίος έχει γονατίσει οικονομικά από την κρίση.

«Υπάρχει ένας γνωστός πολιτικός, τον οποίο συνοδεύω τους τελευταίους μήνες στα επαγγελματικά ταξίδια του στο εξωτερικό» αποκαλύπτει η 24χρονη φοιτήτρια και εξομολογείται πώς ξεκίνησε η αταίριαστη σχέση:

«Ολα ξεκίνησαν με ένα μήνυμα που έστειλε στο προφίλ μου σε σάιτ γνωριμιών. Η συζήτηση εξελίχθηκε και αποφάσισα να τον γνωρίσω από κοντά. Διάλεξε ο ίδιος το μέρος όπου θα βρισκόμασταν. Μου είπε ότι έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί, καθώς, πέραν του ότι είναι γνωστός, είναι και παντρεμένος. Τελικά, ο διακανονισμός μεταξύ μας έγινε μέσω μηνυμάτων» λέει και εξηγεί τι περιελάμβανε η συμφωνία τους:

«Τον ακολούθησα στο εξωτερικό, σε ένα ταξίδι του. Εγώ έμενα στο ξενοδοχείο και τον περίμενα. Οταν τελείωνε πηγαίναμε βόλτες και τρώγαμε σε υπέροχα εστιατόρια. Εκτοτε, έχουν γίνει και άλλα ταξίδια, και αυτό που έχω να πω είναι ότι ο εν λόγω είναι ιδιαίτερα… ρομαντικός. Περνάω τέλεια μαζί του».

Δεν ψάχνουν για πόρνες

Η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει ότι οι sugardaddies ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια σχέση και δεν ψάχνουν για πόρνες!

«Αν ήταν έτσι, τότε δεν θα ξόδευαν τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια για να γραφτούν σε αυτά τα sites, μόνο και μόνο για να βρουν κάποια “φτηνή” για ένα βράδυ. Αντίθετα, ψάχνουν για πιο μόνιμη παρέα. Είτε είναι παντρεμένοι είτε όχι, όλοι τους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία να είναι με μια κατά πολύ νεαρότερη κοπέλα. Είναι μια σχέση όπως όλες οι άλλες, με τη διαφορά ότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες και όροι για να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα και για τις δύο πλευρές» δηλώνει κατηγορηματικά.

Αυτό που επιδιώκουν οι «μπαμπάδες», όπως και ο εν λόγω Ελληνας πολιτικός, είναι να φροντίζουν τα νεαρά κορίτσια, όπως θα έκαναν στις κόρες τους, και τους αρέσει να τα… καλομαθαίνουν, εξηγεί η κοπέλα.

«Από εκεί και πέρα μπαίνει στο παιχνίδι το χρήμα, το οποίο πιστεύω ότι είναι και ο βασικότερος λόγος που οι περισσότεροι σκέφτονται πως αυτό που κάνω είναι πορνεία. Από τη στιγμή που γίνεσαι η κοπέλα τους, γίνεσαι κατά κάποιον τρόπο δική τους» παραδέχεται και συνεχίζει: «Γίνεσαι η συντροφιά τους όταν επιθυμούν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής τους ή ακόμα και από τη ρουτίνα του γάμου τους. Είσαι η κοπέλα των ονείρων τους, τα οποία έχουν στήσει οι ίδιοι ακριβώς έτσι όπως τα θέλουν, μια και έχουν το χρήμα στη διάθεσή τους».

Στα ραντεβού με τους «κηδεμόνες» με το φουσκωμένο πορτοφόλι απαιτούνται αρκετές φορές κολακεία, προσποίηση ενδιαφέροντος, κυρίως όμως συνομιλία και συναισθηματική στήριξη.

Τα… ανταλλάγματα

«Για αντάλλαγμα, μου κάνουν ακριβά δώρα, μου πληρώνουν δείπνα, ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια. Στην αρχή, νόμιζα ότι οι άντρες που γνώριζα ήθελαν να είμαι μαζί τους ο εαυτός μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό δεν ισχύει. Ηθελαν να είμαι αυτή που εκείνοι ήθελαν να είμαι. Θέλουν, όμως, να είμαι κάποια άλλη!» ξεκαθαρίζει η νεαρή κοπέλα, τονίζοντας ότι δεν πληρώνεται όπως πληρώνονται οι πόρνες.

«Δεν σε πληρώνουν, όμως σου πληρώνουν τα πάντα, από τα μεταφορικά, τη διαμονή και το φαγητό, μέχρι τα ψώνια που θέλεις να κάνεις. Σε πηγαίνουν σε ένα σωρό μέρη που, υπό άλλες συνθήκες, θα τα έβλεπες μόνο μέσα από ταινίες. Σου κάνουν όλα τα χατίρια, του τύπου να σου πληρώσουν ίσως το νοίκι ή κάποιους άλλους λογαριασμούς, αν τους το ζητήσεις. Αλλά ποτέ δεν σε πληρώνουν…» τονίζει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

«Η οικογένειά μου δεν ξέρει απολύτως τίποτα»

Οπως λέει η 24χρονη φοιτήτρια στην «Espresso», ο κόσμος του sugardating «άνοιξε» για πρώτη φορά μπροστά της, όταν είδε άλλα κορίτσια να δημοσιεύουν στο Instagram στιγμιότυπα από υπερπολυτελή ταξίδια και «μεγάλη ζωή». Υποστηρίζει ότι ήταν επιλογή της να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής, καθώς της αρέσει πάρα πολύ να κάνει σεξ!

«Εντυπωσιάστηκα πολύ από τη ζωή που έκαναν και αποφάσισα να το ψάξω περισσότερο. Οσο πιο πολύ εισχωρούσα στον κόσμο αυτόν τόσο περισσότερο μου άρεσε. Ισως και να εθίστηκα στα ταξίδια και στον πολυτελή τρόπο ζωής από ένα σημείο και μετά» ομολογεί.

Η νεαρή κοπέλα δεν θεωρεί το sugardating μορφή πορνείας. Ξεκαθαρίζει, ωστόσο, ότι η οικογένειά της δεν γνωρίζει πώς βγάζει τα προς το ζην. Το μοναδικό άτομο που γνωρίζει για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει κρυφά είναι μια φίλη της, η οποία μας έφερε σε επαφή.

«Τον τελευταίο καιρό δεν είμαστε τόσο κοντά όσο ήμασταν, γιατί από την αρχή ήταν αντίθετη με το sugardating. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχα θυμώσει μαζί της για το mail που σας έστειλε, γιατί με ενημέρωσε για όσα σας έγραψε. Ωστόσο, οι γνώμες μας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα διαφέρουν πολύ.

Η ίδια πιστεύει ότι το sugardating είναι απλώς ένα άλλο όνομα για την πορνεία. Ομως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα. Υπάρχει και το γκρι!» υποστηρίζει.

Η sugarbaby υποστηρίζει ότι, ως τώρα, δεν έχει γνωρίσει κάποιον κάτω των 40 χρόνων, ούτε όμως και άνω των 65. Στην ατζέντα της υπάρχουν άντρες όλων των ειδών: παντρεμένοι, χωρισμένοι, ελεύθεροι, πρόστυχοι, ντροπαλοί.

«Η γκάμα στο site ήταν μεγάλη και στην αρχή έπεσα πάνω σε πολλούς ανώμαλους και περίεργους. Ωστόσο, από τη στιγμή που άρχισα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο και να εξοικειώνομαι με αυτό που κάνω, το πράγμα άρχισε να πηγαίνει καλύτερα» αποκαλύπτει.

Οι κίνδυνοι στις σχέσεις της με τους sugardaddies είναι αρκετοί, καθώς τα ραντεβού κλείνονται μέσω διαδικτύου.

«Η πιο άσχημη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί κάποια στιγμή ήταν το θέμα το ναρκωτικών. Δηλαδή, έβγαινα για έναν μήνα με έναν άντρα που γνώρισα από το sugardaters και, σε κάποια φάση, κατάλαβα ότι έκανε χρήση κοκαΐνης. Εκείνη τη στιγμή, εγώ αποφάσισα να απομακρυνθώ» λέει.

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Υφυπουργός «αρπακτικό»! Η Ιωάννα Ηλιάδη, ρεπόρτερ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έσπασε τη σιωπή της

Ακόμα μία σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ήρθε χθες στο φως...

Ανοίγουν τα στόματα των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης! Η 12χρονη «Μπεκατώρου» της πάλης και η φοιτήτρια του ΑΠΘ

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η νέα περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο...

Αυτός είναι ο ισχυρός της ιστιοπλοΐας τον οποίο κατήγγειλε η Μπεκατώρου για βιασμό! Αθλήτριες- έρμαια ανοίγουν στόματα

Καταιγιστικές εξελίξεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη από την...

Xρήστος Ταραντίλης: Ο άγνωστος «γεγές» του Μαξίμου

Η garage punk μπάντα Odd Μods με τους αριστερούς Βολιώτες, η...

Αντίζηλες λεσβίες οι ανήλικες στον ξυλοδαρμό της οδού Ερμού!

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία για την επίθεση που δέχτηκε μια...

«Χάρος» ο γιος εφοπλιστή! «Θέρισε» με το θηριώδες τζιπ του 25χρονο μοτοσικλετιστή

Στο πένθος βύθισε μια οικογένεια λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ο...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Τίφανι πήρε τον… Μπούλος και ο Τραμπ έφυγε για Φλόριντα με τους κωδικούς πυραύλων

Δίνοντας σόου μέχρι την τελευταία στιγμή χθες ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε από την Ουάσινγκτον με το προεδρικό αεροσκάφος με προορισμό την πολυτελή έπαυλή του...

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στην τηλεόραση»

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «The 2night show». Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής, μεταξύ...

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Γιαγιούλα μαρτύρησε στα χέρια «τεράτων»

Λίγες ώρες πριν βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής οι δράστες της άγριας ληστείας σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έρχονται...

Survivor: Το «καρφί» του Τριαντάφυλλου για την Ελευθερία Ελευθερίου (video)

Οι εντάσεις κορυφώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor». Οι παίκτες των δυο ομάδων έπειτα από το αγώνισμα επάθλου βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για...

Η «προφητική» ανάρτηση της Πένυς Σταυροπούλου που «έφυγε» χτυπημένη από καρκίνο

Mε μια συγκλονιστική ανάρτηση ανήμερα τα Χριστούγεννα, στην οποία σχεδόν κανείς δεν έδωσε σημασία, αποχαιρετούσε τους φίλους της αλλά και την οικογένειά της η...

Η Ιωάννα Λίλη μοιράζεται το πιο τρυφερό μήνυμα, στην αγκαλιά της κόρη της!

Αν και δεν έχει καταγραφεί ως παγκόσμια ημέρα από τον ΟΗΕ, στις 21 Ιανουαρίου οι άνθρωποι μοιράζονται αγκαλιές με τους αγαπημένους τους!Με αφορμή την Παγκόσμια...