Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ψυχώ στο Περιστέρι: Γιατρέ, έσφαξα τη σύντροφό μου

Τρόφιμος σε ξενώνα του ψυχιατρικού νοσοκομείου «Δαφνί» βγήκε έξω, πήγε σπίτι του και κατακρεούργησε την αγαπημένη του
Πριν από έξι χρόνια είχε «φάει» με τον ίδιο τρόπο 28χρονη με την οποία είχε σχέση! ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

«Serial killer» λόγω σεξουαλικής ανικανότητας έγινε ο Γιώργος Ζαφειράτος, ο 46χρονος τρόφιμος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δαφνί», ο οποίος σε έξι χρόνια κατακρεούργησε δύο από τις συντρόφους του.

«Γιατρέ, την έσφαξα» αποκάλυψε ψύχραιμος χθες το πρωί στον ψυχίατρό του, ο οποίος, έντρομος, ειδοποίησε τις Αρχές. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι του στην οδό Παραμυθιάς 8 στο Περιστέρι βρήκαν δολοφονημένη την 51χρονη σύντροφό του Βασιλική Κ. Το ειδεχθές σεξουαλικό έγκλημα, που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σάρκα και οστά στα πιο σκοτεινά μύχια του ανθρώπινου ψυχισμού, μοιάζει να έχει βγει από την τηλεοπτική σειρά «Criminal minds». Ο δράστης τον ίδιο μήνα πάλι, τον Ιούλιο του 2011, είχε σκοτώσει με περισσότερες από 10 μαχαιριές μέσα στο εξοχικό του στο Λουτράκι την Αλβανίδα τότε σύντροφό του. Η 28χρονη είχε βρεθεί σε μια λίμνη αίματος και ο ίδιος για τρία 24ωρα έκοβε βόλτες με το αυτοκίνητό της. Εκτοτε είχε τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Το έγκλημα που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα στο Περιστέρι έγινε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», για τους ίδιους λόγους που είχε διαπραχθεί και η δολοφονία της 28χρονης το 2011. Ο 46χρονος δεν είχε σεξουαλική διέγερση και η άτυχη γυναίκα τού είχε ζητήσει επανειλημμένα να χωρίσουν, γεγονός που τον είχε εξοργίσει. Το μεσημέρι της Τετάρτης βγήκε με άδεια από τον ξενώνα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δαφνί» όπου διέμενε για να επισκεφτεί τη σύντροφό του, την οποία είχε γνωρίσει στο νοσοκομείο αφού εργαζόταν εκεί ως καθαρίστρια. Τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι στο οποίο φιλοξενούσε την «αγαπημένη» του εκείνη έλειπε, έτσι την περίμενε μέχρι να επιστρέψει.

«Θέλω να χωρίσουμε» φέρεται ότι του είπε και τότε ακολούθησε ένας άγριος τσακωμός που κατέληξε στη στυγερή δολοφονία. Ο 46χρονος θόλωσε, άρπαξε το κουζινομάχαιρο και τη μαχαίρωσε περισσότερες από 10 (!) φορές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από το σαλόνι μέχρι και την κουζίνα, όπου άφησε την τελευταία πνοή της μέσα σε ένα λουτρό αίματος. Ηταν, μάλιστα, τέτοια η μανία του, που με τα χτυπήματά του σχεδόν την αποκεφάλισε.

Στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία επέστρεψε στον ξενώνα του ψυχιατρείου σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και έπεσε για ύπνο. Οταν ξύπνησε λίγο μετά τις 7 το πρωί, μίλησε στους γιατρούς και τους εκμυστηρεύτηκε πως έχει κάνει κάτι πολύ κακό. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε να μιλήσει στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια μετά την πρώτη δολοφονία που είχε διαπράξει. «Γιατρέ, την έφαγα!» είπε στον ψυχίατρό του, ο οποίος κάλεσε άμεσα την Αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι του και εντόπισε το σφαγιασμένο σώμα της 51χρονης Βασιλικής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, το θύμα είχε χτυπηθεί ακόμη και στον λαιμό, αλλά ήταν αδύνατο να εντοπίσει περισσότερα στοιχεία καθώς το αίμα που είχε «πνίξει» την 51χρονη είχε φτάσει μέχρι το ταβάνι της κουζίνας! Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί με πόσες μαχαιριές αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Βασιλικής.

Ο Σταύρος Ζαφειράτος, αδελφός του «serial killer», είπε πως δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι και ότι φαινόταν σχετικά καλά. «Γενικά, είχαμε απομακρυνθεί λόγω των κληρονομικών μας, ωστόσο με επισκεπτόταν. Φαινόταν καλύτερα από τότε που είχε σκοτώσει την πρώτη σύντροφό του. Δεν ξέρω γιατί έχασε πάλι τα λογικά του και τη δολοφόνησε» ανέφερε στην «Espresso».

fwerfg

Γειτόνισσα του δράστη έκανε λόγο για έναν οξύθυμο άνδρα, ο οποίος τσακωνόταν διαρκώς με τη Βασιλική. «Ακούγαμε φωνές αρκετά συχνά. Ηταν λογικό να κάνει πάλι ένα έγκλημα καθώς είχε ψυχιατρικά θέματα» μας είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από τις δύο δολοφονίες ο δράστης ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει μία κόρη. Πληροφορίες αναφέρουν πως με την πρώην σύζυγό του είχε ιδιαίτερα έντονη σχέση και την ξυλοκοπούσε, γεγονός που οδήγησε στον χωρισμό τους. «Η σύζυγός του είχε πάρει το παιδί και είχε φύγει γιατί φοβόταν πως θα τη σκοτώσει. Ηταν λογικό πως θα είχε αυτή την κατάληξη. Ετσι πίστευα προτού ακόμα δολοφονήσει τη σύντροφο, μετά τον χωρισμό από τη γυναίκα του» είπε κυρία που τον γνωρίζει πολλά χρόνια.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

«ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ»

«Ο 46χρονος τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είχε δείξει βίαιη συμπεριφορά, έπαιρνε τα φάρμακά του, ήταν πολύ ήσυχος και συνεργάσιμος με τους γιατρούς του» αναφέρει στην «Espresso» ο Βλάσης Παύλου, διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δαφνί», και συμπληρώνει: «Είναι ο μοναδικός ασθενής του άρθρου 69 που έχει δείξει βελτίωση».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δρα Παύλου, οι λόγοι που έσπρωξαν τον 46χρονο ψυχικά ασθενή να διαπράξει και τα δύο εγκλήματα ήταν σεξουαλικοί: «Ολα αυτά τα φάρμακα, όπως είναι φυσικό, έχουν αρνητικές επιδράσεις στη σεξουαλική ικανότητα των ασθενών. Το απόγευμα της Τετάρτης ο 46χρονος πήρε άδεια για μερικές ώρες για να επισκεφτεί τη φίλη του».

Το 2011 είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο 28χρονη στο Λουτράκι με την οποία είχε σχέση

Ηταν 25 Ιουλίου του 2011 όταν ο Γιώργος Ζαφειράτος βρισκόταν στο εξοχικό του στο Ανω Χαρβάτι Λουτρακίου με την τότε 28χρονη Αλβανίδα σύντροφό του. Επειτα από έναν έντονο τσακωμό την έσφαξε με πολλαπλές μαχαιριές και «έγινε καπνός» με το αυτοκίνητό της. Συγγενείς του δράστη τον αναζήτησαν στο εξοχικό, καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους, και εκεί αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα του πτώματος της συντρόφου του. Αμεσα ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Τα πρώτα ευρήματα των ερευνών οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως επρόκειτο για έγκλημα πάθους, με υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο τον Γιώργο Ζαφειράτο. Τότε άρχισε ένα θρίλερ, καθώς τον αναζητούσαν επί τρεις ολόκληρες ημέρες. Τελικά, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Συγγενείς της άτυχης κοπέλας είχαν λιντσάρει τον δράστη όταν αυτός οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Το δικαστήριο είχε αποφασίσει τον εγκλεισμό του στο Δαφνί.

Τέσσερα χρόνια αργότερα το ιατρικό συμβούλιο του ψυχιατρικού νοσοκομείου αποφάσισε τη μεταφορά του στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του ιδρύματος, στην οποία οι τρόφιμοι έχουν το δικαίωμα εξόδου, όταν βρίσκονται στο στάδιο της αποασυλοποίησης.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...