Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ποιος «έγδυσε» την κόρη του «Mr Coca-Cola»

Η Αλεξία – Ελένη Δαυίδ είναι σε κατάσταση σοκ και έχει κλειστεί εδώ και ημέρες σε ιδιωτικό νησί

Στο στενό περιβάλλον της κόρης του «Μr Coca-Cola», Αλεξίας – Ελένης Δαυίδ, εστιάζουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί που ερευνούν την κλοπή-μαμούθ που έγινε την περασμένη εβδομάδα μέσα από την υπερπολυτελή βίλα στο «Lagonissi Grand Resort», την οποία είχε νοικιάσει αντί 12.000 ευρώ ημερησίως.

Οι πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως η Αλεξία – Ελένη Δαυίδ βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στο ιδιωτικό νησί απέναντι από το Μαρμάρι Ευβοίας (που άλλοτε ανήκε στην κόρη του θρύλου της ζωγραφικής Πάμπλο Πικάσο και είχε αγοράσει η ίδια πριν από περίπου έναν χρόνο αντί 20.000.000 ευρώ).

Η κόρη του ισχυρού επιχειρηματία εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκαναν «φτερά» από το χρηματοκιβώτιο της βίλας το ποσό των 35.000 ευρώ και -κυρίως- τα πανάκριβα κοσμήματά της, που κοστολογούνται στο 1.000.000 ευρώ. Η υπόθεση παρουσιάζει αρκετά κενά. Αρχικά, στους αστυνομικούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι η κυρία Δαυίδ δεν ενημέρωσε την ασφαλιστική εταιρία στην οποία είχε ασφαλίσει όλα τα προσωπικά της αντικείμενα.

Οταν τη ρώτησαν αν θα την ειδοποιήσει, εκείνη απάντησε αρνητικά, προκαλώντας ερωτήματα. Ακόμη ένα μυστήριο που δεν έχει διαλευκανθεί είναι πώς ο «ποντικός» γνώριζε το ακριβές σημείο όπου βρίσκονταν τα κοσμήματα και το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν επίσης αδιανόητο ότι ο δράστης κατάφερε να περάσει απαρατήρητος τόσο από τα περίπου δέκα άτομα της προσωπικής ασφάλειας της Ελένης Δαυίδ όσο και από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας του resort!

Εκτιμήσεις

Πάντως, εκτιμούν ότι ο δράστης είχε «διαβάσει» προσεκτικά τις κινήσεις της κόρης του «Μr Coca-Cola».

Την ίδια άποψη φαίνεται ότι έχουν και οι άνθρωποι του resort, οι οποίοι πληροφορήθηκαν αποσβολωμένοι ότι κάποιος κατάφερε να μπει στο «φρούριο» και να διαφύγει σαν κύριος με κλοπιμαία του 1.000.000 ευρώ!

Στο υπερπολυτελές κατάλυμα υπάρχουν ισχυρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία είναι απίθανο να ξεπεράσει κάποιος. Εντύπωση προκάλεσε επίσης στους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο δράστης πέταξε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το resort την τσάντα στην οποία βρίσκονταν τα κοσμήματα της πάμπλουτης επιχειρηματία, ενώ θα μπορούσε να την εξαφανίσει.

Στη συγκεκριμένα βίλα δεν υπήρχαν κάμερες, καθώς αυτές τοποθετούνται από την προσωπική ασφάλεια του εκάστοτε επιχειρηματία που τη νοικιάζει, αν και εφόσον το επιθυμεί.

Ετσι, η τσάντα αποτελεί το μοναδικό στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Το χρονικό

Η Αλεξία – Ελένη Δαυίδ είχε νοικιάσει τη βίλα μαζί με τον ισραηλινής καταγωγής σύζυγό της και τα τρία παιδιά της από τις 6 Ιουλίου για μία εβδομάδα και το «κακό» συνέβη τέσσερις μέρες μετά.

Τη στιγμή που η επιχειρηματίας απολάμβανε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό πρωινό μαζί με την οικογένειά της, αποφάσισε να πάει στο δωμάτιο με το χρηματοκιβώτιο.

Εκεί διαπίστωσε ότι τα πανάκριβα κοσμήματά της είχαν εξαφανιστεί. Τρομοκρατημένη κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να ερευνά την καταγγελία της.

Η Αλεξία – Ελένη Δαυίδ είναι κόρη του αείμνηστου Ανδρέα Δαυίδ, του «βασιλιά» της Coca-Cola. Η οικογένεια είναι μία από τις πλουσιότερες στον κόσμο, καθώς ελέγχει την εμφιάλωση της Coca-Cola παγκοσμίως.

Από τον πρώτο γάμο της με έναν Ελληνα επιχειρηματία απέκτησε δύο παιδιά, ενώ στον γάμο της με τον άλλοτε νούμερο ένα της προσωπικής της ασφαλείας έκανε ακόμη ένα παιδί.

Αδερφός της είναι ο Αλκης Δαυίδ, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την ξέφρενη ζωή του.

offer

 
 
{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...