Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κατερίνα Βελούδου: Με έκλεψαν στην εκπομπή της Βατίδου στο «Ε»

8.000 €  έκαναν φτερά! Μηνύσεις κατά της παρουσιάστριας και συνεργατών της ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Εύης Βατίδου και έπεσε θύμα «μακρυχέρη», με αποτέλεσμα να απαντήσει με μηνύσεις κατά της παρουσιάστριας κι ακόμη έξι συνεργατών της! Οπως κατήγγειλε στην Αστυνομία και αποκαλύπτει σήμερα μέσω της «Espresso» η Κατερίνα Βελούδου, γνωστό μοντέλο που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο στούντιο το πορτοφόλι της έκανε… φτερά μέσα από την τσάντα της, μαζί και τα 8.000 ευρώ που είχε μέσα σε αυτό, καθώς και προσωπικά της έγγραφα.

Η θρασύτατη κλοπή, όπως αναφέρει η ίδια, έγινε στις 13 Αυγούστου στο πλατό της εκπομπής «Summer Style», στα τηλεοπτικά στούντιο του «E» στα Μελίσσια, και ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να της συμβεί εκείνη την περίοδο. Η Κατερίνα Βελούδου, μελλοντολόγος πλέον στο επάγγελμα, περιγράφει καρέ καρέ όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες: «Πήγα καλεσμένη στην εκπομπή της Εύης Βατίδου, προκειμένου να μιλήσω για τη δουλειά μου. Ηταν μια υπέροχη παρουσίαση από μια καταπληκτική οικοδέσποινα, την οποία συμπαθώ πάρα πολύ. Λίγο πριν φύγω από το studio, συνομίλησα με οπερατέρ, παλιούς
f3 0γνωστούς, δικούς μου και του πρώην συζύγου μου, επίσης εικονολήπτη. Καθόμουν ακριβώς στον πάγκο της κουζίνας που βρίσκεται εντός του στούντιο με την τσάντα δίπλα μου. Είχα τον νου μου βέβαια, γιατί μετέφερα 8.000 ευρώ μέσα σε έναν κόκκινο φάκελο, χρήματα που θα έδινα αργότερα στη λογίστριά μου για την πληρωμή της εφορίας μου» καταθέτει στην «Espresso» το πρώην μοντέλο.

Ερευνα

Συνεχίζοντας την εξιστόρησή της, η Κατερίνα Βελούδου αναφέρει πως λίγο πριν από την αποχώρησή της η συνεργάτιδα της εκπομπής Μαίρη Μηλιαρέση, παλιά της γνώριμη, κι αυτή από τα σουαρέ και τις επιδείξεις μόδας, την πλησίασε κι έπιασαν κουβέντα: «Μιλήσαμε για το παρελθόν, γελάσαμε, της είπα για την επαγγελματική μου εξέλιξη. Υστερα τη χαιρέτησα, όπως και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, εκτός από την Εύη Βατίδου, η οποία βρισκόταν όλη αυτή την ώρα on air. Δεν μπορούσα, όμως, να περιμένω το επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα, λόγω του ραντεβού που είχα με τη λογίστριά μου. Προφανώς την ώρα που μιλούσα με όλους αυτούς έγινε το κακό, κάποιος βρήκε την ευκαιρία να με κλέψει».

Η ίδια αναφέρει πως μετά την απομάκρυνσή της από το πλατό σταμάτησε σε ένα περίπτερο και τότε με έκπληξη είδε πως μέσα από την τσάντα της είχε εξαφανιστεί το πορτοφόλι της, που περιείχε τα 8.000 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. «Πανικοβλήθηκα. Γύρισα πίσω στις εγκαταστάσεις του σταθμού και με τη βοήθεια φύλακα ψάξαμε παντού, ακόμα και στον χώρο του μακιγιάζ. Αδικος κόπος. Αμέσως μετά πήγα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσα μήνυση σε όλους όσοι βρίσκονταν στην εκπομπή εκείνη τη χρονική στιγμή, από την Εύη Βατίδου και qwerfgrτη Μαίρη Μηλιαρέση μέχρι τους άλλους πέντε συντελεστές, on και off κάμερας, με τους περισσότερους από τους οποίους, όπως σας είπα και νωρίτερα, γνωρίζομαι από παλιά. Δεν είχα, όμως, άλλη επιλογή…» σημειώνει.

«Οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαρουσίου με διαβεβαίωσαν πως θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης. Μόνο ένα άτομο θα μπορούσε να το κάνει και το όνομά του το κατέθεσα στον αξιωματικό υπηρεσίας. Ελπίζω σύντομα να έχουμε αποτελέσματα» προσθέτει η Κατερίνα Βελούδου.

Πώς αντέδρασαν, όμως, η Εύη Βατίδου, η Μαίρη Μηλιαρέση και οι λοιποί συνεργάτες της εκπομπής μετά τη μήνυση; «Μου είπαν ότι κι εκείνοι στη θέση μου θα αντιδρούσαν με τον ίδιο τρόπο» σχολιάζει το πρώην μοντέλο.

Το κορίτσι της πασαρέλας που σπούδασε μελλοντολόγος 

Η Κατερίνα Βελούδου έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο της μόδας. Υπήρξε ένα από τα «χρυσά» κορίτσια του ελληνικού μόντελινγκ τη δεκαετία του ’90, περιζήτητη στις πασαρέλες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών.

Ηταν ένα από τα κορίτσια του Ανδρέα Μικρούτσικου στη στήλη της μόδας στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», αλλά και του «Πρωινού καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Κατερίνα σήμερα διατηρεί λίγες φιλίες από εκείνες τις μέρες και κάνει πολύ σπάνια κοσμικές εμφανίσεις.

Με το «αντίο» στο θέαμα και στα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας γύρισε σελίδα στη ζωή της: «Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με τη μεταφυσική μελλοντολογία. Από μικρό παιδί έδειχνα απίστευτο ενδιαφέρον γι’ αυτόν τον τομέα. Πήγα, λοιπόν, σε μια σχολή, τελείωσα, πήρα το δίπλωμά μου και εξασκώ αυτό το επάγγελμα με αγάπη. Δουλεύω περισσότερο ως εναλλακτική θεραπεύτρια με ρέικι και άλλες ευεργετικές θεραπείες και η δουλειά μου πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Εκανα το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να χρειαστεί να “ρευστοποιήσω” την προηγούμενη καριέρα μου. Σπάνια εμφανίζομαι σε τηλεοπτικές εκπομπές και ακόμα πιο σπάνια θα με δείτε σε κοσμικά events. Ασχολούμαι επίσης με τα παιδιά μου, που υπεραγαπώ» μας λέει η Κατερίνα Βελούδου.

offer


{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...