Ποιος είπε ότι οι πιτζάμες είναι μόνο για το σπίτι; Η Κιμ Καρντάσιαν και η Τζένιφερ Λόρενς φαίνεται πως έχουν εντελώς διαφορετική άποψη και φρόντισαν να το αποδείξουν με την τελευταία τους εμφάνιση στη Νέα Υόρκη.
Οι δύο διάσημες γυναίκες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις εντυπωσιακές τουαλέτες, τα ψηλοτάκουνα και τις λαμπερές εμφανίσεις, επιλέγοντας κάτι πολύ πιο άνετο και, κυρίως, χριστουγεννιάτικο. Το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να βγαίνουν από ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη φορώντας ασορτί μαύρες πιτζάμες με εορταστικά σχέδια, από τη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή του brand της Κιμ Καρντάσιαν. Και επειδή μια τέτοια εμφάνιση απαιτεί τις κατάλληλες λεπτομέρειες, οι δύο σταρ συνδύασαν τα σετ τους με καφέ βελούδινες ρόμπες με κουκούλα και oversized γυαλιά ηλίου, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο στιλιστικό αποτέλεσμα.
Η Τζένιφερ Λόρενς, μάλιστα, πήγε το χαλαρό look ένα βήμα παραπέρα, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με παντόφλες, σαν να είχε μόλις σηκωθεί από τον καναπέ του σπιτιού της. Η συγκεκριμένη έξοδος αποτέλεσε μια διαφορετική στιλιστική στιγμή για τις δύο γυναίκες, που μας έχουν συνηθίσει σε προσεγμένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και σε κοσμικές εκδηλώσεις.
Αυτή τη φορά, όμως, το ζητούμενο δεν ήταν η λάμψη, αλλά η άνεση και η χριστουγεννιάτικη διάθεση, με τις δύο σταρ να αποδεικνύουν πως ακόμη και μια πιτζάμα μπορεί να μετατραπεί σε fashion statement.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









