Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Παραγωγός με… αδυναμίες

❱❱ Ο ιδρυτής των Miramax και The Weinstein Company, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, παραδέχτηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά εργαζόμενές του Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Σε άδεια προκειμένου να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές» του ανακοίνωσε ότι βγαίνει ο ιδρυτής των Miramax και The Weinstein Company, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, θέλοντας προφανώς να διαφυλάξει το image των εταιριών του, αλλά και να σώσει τον γάμο του, μετά τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν ξεσπάσει σε βάρος του.

Ο 62χρονος μεγιστάνας του Χόλιγουντ, ο οποίος θεωρείται από τους πιο ισχυρούς κινηματογραφικούς παραγωγούς, με τις ταινίες του να σαρώνουν κάθε χρόνο στα Οσκαρ, δήλωσε μετανιωμένος για την ακατάλληλη συμπεριφορά που επιδείκνυε απέναντι στις γυναίκες.

wrysegh 1

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», ο Γουάινσταϊν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων του σε βάθος τριών δεκαετιών, ζητώντας τους άλλοτε να του κάνουν μασάζ, ενώ ήταν γυμνός, και άλλοτε, όπως στην περίπτωση της ηθοποιού Ασλεϊ Τζαντ, να τον βλέπουν όσο κάνει μπάνιο. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, φέρεται ότι είχε επιλύσει εξωδικαστικά τουλάχιστον οκτώ τέτοιες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου και του συμβιβασμού στον οποίο ήρθε με την ηθοποιό Ρόουζ ΜακΓκόουαν το 1997, πληρώνοντάς της το ποσό των 85.000 ευρώ. Ο ίδιος διαψεύδει ότι έχουν υπάρξει οκτώ εξωδικαστικοί συμβιβασμοί, αρνούμενος ωστόσο να αποκαλύψει τον πραγματικό αριθμό τους, ενώ δηλώνει ότι θέλει να κερδίσει τη συγχώρεση της Τζαντ.

«Συνειδητοποίησα πριν από καιρό ότι χρειαζόμουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος και οι σχέσεις μου με τους συνεργάτες μου άλλαξαν. Αν και προσπαθώ να βελτιωθώ, ξέρω ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Αυτή είναι η δέσμευσή μου» ανέφερε, προσθέτοντας ότι αισθάνεται «βαθιά ντροπιασμένος» και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως εισαχθεί σε κάποια κλινική. Στο πλευρό του, στο δύσκολο αυτό ταξίδι, θα είναι, όπως λέει, η σύζυγός του Τζορτζίνα Τσάπμαν και τα πέντε παιδιά του, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι να καταθέσει αγωγή 42.000.000 ευρώ εναντίον των «New York Times», επειδή δεν τήρησαν τη συμφωνία που έκαναν μαζί του, να του αποκαλύψουν τα ονόματα όσων θα ανέφεραν στο ρεπορτάζ τους, ώστε να μπορέσει να απαντήσει καταλλήλως.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...