Έτσι γνώρισα την Αμάλ

ΚΟΣΜΟΣ

Έτσι γνώρισα την Αμάλ

❱❱ Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι ο γάμος ήταν αποτέλεσμα «προξενιού» από κοινό φίλο τους

Αποτέλεσμα «προξενιού» από κοινό φίλο ήταν ο γάμος του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ. «Δεν χρειάστηκε καν να βγω από το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο 56χρονος ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες από την πρώτη γνωριμία του με τη σύζυγό του. 

«Ενας κοινός φίλος μας μου είπε ότι θα περνούσε και με ρώτησε αν μπορούσε να φέρει μαζί μια φίλη του. Μετά, με πήρε ο ατζέντης μου και μου είπε ότι γνώριζε τη γυναίκα που επρόκειτο να έρθει στο σπίτι μου και την οποία θα παντρευόμουν» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι παρόντες στη γνωριμία τους ήταν και οι γονείς του. Αφού πέρασαν όλη τη νύχτα κουβεντιάζοντας, στο τέλος αντάλλαξαν e-mail.

«Πήρα το e-mail της, γιατί επρόκειτο να μου στείλει κάποιες φωτογραφίες των γονιών μου. Ετσι ξεκινήσαμε να αλληλογραφούμε. Δεν ήξερα αν ήθελε να βγει μαζί μου. Νόμιζα ότι ήμασταν φιλαράκια» είπε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει και ο πατέρας του Νικ Κλούνεϊ για την πρώτη γνωριμία του ζευγαριού. «Νομίζω ότι μέχρι το τέλος της βραδιάς τούς είχε ενώσει η μοίρα. Αυτή η νέα γυναίκα σήμαινε κάτι για εκείνον σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Ηταν υπέροχο» είχε πει ο βετεράνος δημοσιογράφος.
Πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο σπίτι του, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έχουν αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ