Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

VIP «απόβαση» στη Σικελία!

❱❱ Γκουρού της τεχνολογίας, καλλονές και super stars του αθλητισμού θα συμμετάσχουν στο ετήσιο summer camp της GoogleΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Δισεκατομμυριούχοι, καλλονές και μεγάλα ονόματα του αθλητισμού έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στο «Verdura Resort» της Σικελίας, για να συμμετάσχουν στο ετήσιο summer camp της Google.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι συνιδρυτές της εταιρίας Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν κάλεσαν μερικούς από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες, γκουρού της τεχνολογίας και super stars για το τριήμερο συνέδριό τους, που συνδυάζει τεχνολογία, μόδα και μουσική. Η guest list παραμένει top secret, ωστόσο κάποιοι από τους φετινούς καλεσμένους έχουν δώσει ήδη το στίγμα της παρουσίας τους εκεί, με πρώτους τη σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Μπάρι Ντίλερ, οι οποίοι κατέφτασαν στο resort με το υπερπολυτελές σούπερ γιοτ τους «Eos». Μαζί τους ήταν και η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και στενή φίλη της Οπρα Γουίνφρεϊ, η Γκέιλ Κινγκ, ενώ στην περιοχή βρίσκονται επίσης η Κάρλι Κλος με τον αρραβωνιαστικό της Τζόσουα Κούσνερ. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, σχεδόν βέβαιη θεωρείται επίσης και η παρουσία του Μάικλ Τζόρνταν φέτος, ο οποίος εθεάθη προσφάτως στη νότια Ιταλία.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι καταφτάνουν με ιδιωτικά ελικόπτερα από το Παλέρμο, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που έχουν αγκυροβολήσει ήδη τα γιοτ τους στα ανοιχτά του Verdura Resort, όπως το αφεντικό του στούντιο παραγωγής DreamWorks και πλουσιότερος άντρας του Χόλιγουντ Ντέιβιντ Γκέφεν, ο σταρ του NBA Κέβιν Ντουράντ και ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Ρόμπερτ Αϊγκερ.

Τα πρωινά στο Camp, όπως ονομάζεται, είναι γεμάτα από συζητήσεις επί διάφορων θεμάτων, από την εκπαίδευση μέχρι τα ανθρώπινα δικαιώματα, και από την παράταση του προσδόκιμου ζωής μέχρι τον σχεδιασμό των πόλεων του μέλλοντος, ενώ τα απογεύματα είναι για χαλάρωση με πολύ φαγητό και ποτό. Highlight του τριήμερου event είναι η ενοικίαση από την Google της Κοιλάδας των Ναών στο Αγκριτζέντο, όπου παρατίθεται δείπνο για τους περίπου 300 καλεσμένους της, με φόντο τα αρχαιοελληνικά μνημεία. Πέρυσι είχαν τραγουδήσει σε αυτό ο Ελτον Τζον και ο Λένι Κράβιτς.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...