Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μήδεια ετών 27 γέννησε και πέταξε το μωράκι της μέσα στη θάλασσα

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην παραλία της Αγυιάς Πατρών, όπου το πέταξε η μητέρα του λίγες ώρες αφότου το γέννησε! Τραγική ειρωνία; Το άτυχο κοριτσάκι, που έφυγε από τη ζωή προτού καλά καλά δει το φως του ήλιου, βρήκε χθες το μεσημέρι μια έγκυος που έκανε τη βόλτα της και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν έχουν συνταράξει την τοπική κοινωνία.

Η κοπέλα είδε στην ακτή έναν μικρό μπόγο και πλησίασε να δει τι ήταν, νομίζοντας αρχικά ότι ήταν κούκλα. Όμως, όταν πλησίασε και άνοιξε την κουβέρτα, έβγαλε μια κραυγή τρόμου αφού διαπίστωσε πως ήταν ένα μωράκι, το πρόσωπό του οποίου ήταν παραμορφωμένο!

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο κόσμος που έτρεξε να δει τι είχε συμβεί ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ στην παραλία έφτασε και το Λιμενικό, που ανέλαβε την υπόθεση. Οι έρευνες οδήγησαν στη σύλληψη της 27χρονης Ε.Ν. από τα Ζαρουχλέικα, η οποία γέννησε τις τελευταίες ημέρες το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

f2 5

Ολομόναχη

Στο προσωπικό του νοσοκομείου είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι η ετοιμόγεννη ήταν ολομόναχη και δεν είχε μαζί της τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεται μια γυναίκα για τις τέσσερις μέρες που νοσηλεύεται.

Στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο αφότου είχε γεννήσει με καισαρική τομή, πήρε το νεογέννητο με την κουβερτούλα του χωρίς να την αντιληφθεί κάποιος και έφυγε από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της.

Για το γεγονός ότι έφυγε ανενόχλητη ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης διέταξε προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με το tempo24.

Η 27χρονη πήγε στην πλαζ της Αγυιάς, όπου περιπλανήθηκε έχοντας στην αγκαλιά της το αθώο μωράκι, μη έχοντας αποφασίσει τι να κάνει καθώς, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παιδί είχε προκύψει από μία σχέση λίγων μηνών και ο πατέρας δεν είχε ιδέα για την εγκυμοσύνη, όπως άλλωστε και κανείς από τους συγγενείς της. Μάλιστα, η κοπέλα είχε φροντίσει με κάποιον τρόπο να μη φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της!

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, άφησε το σπλάχνο της δίπλα στο κύμα, αν και πληροφορίες οι οποίες θα εξακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρουν ότι προηγουμένως το έπνιξε στη θάλασσα!

Η νεκροτομή θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε το άψυχο κορμάκι του μωρού, ενώ η άστοργη μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για να της απαγγείλει κατηγορίες.

f3 2

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...