Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

«Γέννησε η Μέγκαν»

❱❱ Οι τέσσερις θεωρίες που, σύμφωνα με fans της 37χρονης και του πρίγκιπα Χάρι, «πιστοποιούν» ότι ο… πελαργός έχει ήδη φτάσει στο ΜπάκιγχαμΤην ώρα που η αδημονία για τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι κορυφώνεται και το πριγκιπικό ζευγάρι κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τις πληροφορίες για τη γέννα, πληθαίνουν οι φήμες ότι η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη γεννήσει. 

Μάλιστα, οι πιο φανατικοί θαυμαστές του ζεύγους επικαλούνται τέσσερις ενδείξεις που θεωρούν ότι «πιστοποιούν» το ευτυχές γεγονός.
Τα «τεκμήρια» που επικαλούνται στο διαδίκτυο οι θαυμαστές της Μέγκαν και του Χάρι παρουσίασε η «Sun», μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι «οι λεπτομέρειες για τη γέννα θα παραμείνουν ιδιωτικές». Πρώτο και καλύτερο στη φαρέτρα των επιχειρημάτων των fans είναι ανάρτηση του ζεύγους στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Δημόσια αναφορά

Απευθυνόμενοι σε όσους έκαναν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, αντί να πάρουν δώρο για το μωρό, έγραψαν: «Εκ μέρους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ (και του Μωρού Σάσεξ), σας ευχαριστούμε πάρα πολύ». Η αναφορά στο μωρό θα ήταν ασυνήθιστη, αν αυτό δεν είχε ήδη γεννηθεί, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχει το προηγούμενο της πριγκίπισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, οι οποίοι δεν έκαναν ποτέ δημόσια αναφορά στα παιδιά τους πριν γεννηθούν.

Ο δεύτερος λόγος που πιστεύουν ότι η Μαρκλ έχει γεννήσει είναι το γεγονός ότι δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις εδώ και έναν μήνα. Οπως υποστηρίζουν, η Κέιτ πήρε «άδεια» από τις επίσημες υποχρεώσεις της έναν μήνα πριν γεννήσει τα παιδιά της. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν ήταν στις 19 Μαρτίου στη Νέα Ζηλανδία και από τότε έχουν περάσει ακριβώς 30 ημέρες.

Το επίσημο πρόγραμμα του πρίγκιπα Χάρι επίσης φέρεται ότι αποτελεί σημαντική ένδειξη. Η τελευταία πριγκιπική υποχρέωσή του ήταν την Τρίτη, όταν συνάντησε μέλη της «δεξαμενής σκέψης» Chatham House. Τους επόμενους τέσσερις μήνες όμως το επίσημο πρόγραμμα του Χάρι είναι κενό, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως ο λόγος είναι ότι θα ασχολείται με το νεογέννητο μωρό του.

Τέλος, η επανεμφάνιση στο Λονδίνο του προσωπικού μακιγιέζ της Μέγκαν, Ντάνιελ Μάρτιν εκλήφθηκε ως «απόδειξη» ότι η δούκισσα του Σάσεξ τον χρειαζόταν για να τη μακιγιάρει για τις ανάγκες της πρώτης επίσημης φωτογράφισης με το μωρό.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...