Ο λύκος κι αν εγέρασε...

ΚΟΣΜΟΣ

Ο λύκος κι αν εγέρασε...

❱❱ Ηλικιωμένος killer μόλις βγήκε από τη φυλακή σκότωσε μητέρα

Ηλικιωμένος με βαρύ ποινικό μητρώο από επιθέσεις εις βάρος γυναικών, που αφέθηκε ελεύθερος επειδή κρίθηκε ότι ήταν πολύ γέρος για να σκοτώσει, ξανασκότωσε και μάλιστα μια μητέρα μπροστά στα δίδυμα παιδιά της.

Ο 77χρονος Αλμπερτ Φλικ, που εξέτισε 25 χρόνια φυλακή για τη δολοφονία με μαχαίρι της συζύγου του μπροστά στην κόρη τους, το 1979, ξαναμπήκε στη φυλακή το 2010 επειδή επιτέθηκε σε μία άλλη γυναίκα.

Τώρα, το πιθανότερο είναι ότι θα πεθάνει πίσω από τα σίδερα, αφού καταδικάστηκε και πάλι για τη δολοφονία με μαχαίρι της 48χρονης Κίμπερλι Ντόμπι (μικρή φωτό), στην οποία επιτέθηκε πριν από έναν χρόνο στο Μέιν των ΗΠΑ, μπροστά στους 11χρονους δίδυμους γιους της.

Μετά την καταδίκη του το 2010, ο δικαστής είχε αγνοήσει τις προειδοποιήσεις των κατηγόρων και τον άφησε ελεύθερο, επειδή εκτίμησε ότι δεν αποτελούσε πια απειλή. Ωστόσο, ο Φλικ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους δαίμονές του.

Ο δολοφόνος είχε γοητευτεί από την Ντόμπι που ήταν άστεγη και η οποία του είπε ότι σκόπευε να φύγει από την περιοχή.

Ο Φλικ προφανώς σκέφτηκε ότι αφού δεν μπορούσε να την κρατήσει, τότε ήταν προτιμότερο να μην την έχει κανείς και τη σκότωσε.

Αγόρασε δύο μαχαίρια μία μέρα νωρίτερα και της επιτέθηκε μπροστά σε ένα καθαριστήριο, με την κάμερα του καταστήματος να καταγράφει τα πάντα.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν μεν, δεν ήταν ζευγάρι δε.

Ο Φλικ την ακολουθούσε παντού, ακόμα και στο κέντρο αστέγων όπου έτρωγε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ