Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Το κάζο γνωστού καλλιτέχνη που είχε σπιτώσει Αλβανό ζιγκολό!

Επιτυχίες και εκτός συνόρων καταγράφει ο Γιώργος Τσούκαλης, που ανέλαβε την αποστολή να ξετρυπώσει στο Παρίσι έναν Αλβανό κακοποιό, ο οποίος ζούσε στα «πούπουλα» κάνοντας τον ζιγκολό σε πασίγνωστα πρόσωπα της γαλλικής πρωτεύουσας με πολύ βαριά πορτοφόλια

Από τον
Γιάννη Κωτσάλα

Η επιχείρηση για τον διακεκριμένο Ελληνα ερευνητή ξεκίνησε όταν ένας διεθνούς φήμης ηλικιωμένος καλλιτέχνης από το Παρίσι τού ζήτησε να εντοπίσει τα ίχνη του νεαρού Αλβανού, ο οποίος, έπειτα από μεγάλο διάστημα συμβίωσης, τον είχε εγκαταλείψει για τα… θέλγητρα -αλλά, κυρίως, την περιουσία- μιας ζάπλουτης ηλικιωμένης.

Γιώργος Τσούκαλης
Ο Γιώργος Τσούκαλης

Αν και ο καταξιωμένος καλλιτέχνης γνώριζε ότι ο νεαρός Αλβανός είχε εγκληματικό παρελθόν, ωστόσο δέθηκε μαζί του, παρά τη φήμη του και την αναγνωρισιμότητά του. Αυτό που δεν του συγχώρεσε και δεν ξεπέρασε ποτέ, όμως, ήταν η φυγή του και η σχέση που έκανε με τη νέα ερωμένη του. Η αντεκδίκηση τον οδήγησε να αναθέσει στον Γιώργο Τσούκαλη να τον εντοπίσει για να λογοδοτήσει στις Αρχές, που τον αναζητούσαν με ένταλμα επί τέσσερα χρόνια για ληστείες και άλλες παράνομες πράξεις στις οποίες εμπλέκεται.

Στο κέντρο

Ο Ελληνας ερευνητής πήγε στο Παρίσι, όπου αξιοποίησε πληροφορίες από έναν Σέρβο πρώην συνεργάτη του σεσημασμένου Αλβανού, και κατάφερε να τον εντοπίσει.  Αμέσως ενημέρωσε τη γαλλική αστυνομία, που τον συνέλαβε στο κέντρο του Παρισιού, τη στιγμή που έμπαινε σε κλεμμένο όχημα με παραποιημένο αριθμό πλαισίου.

Ο Αλβανός κακοποιός και ζιγκολό δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, ωστόσο την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες έστρεψε απειλητικά το βλέμμα του προς τον Γιώργο Τσούκαλη και τον συνεργάτη του…

«Οπως πληροφορήθηκα από τους Γάλλους αστυνομικούς στη συνέχεια, στο γκαράζ του σπιτιού της ηλικιωμένης με την οποία συζούσε βρέθηκε ένα ακόμα πολυτελές αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του, μέσα στο οποίο υπήρχαν ένα όπλο, που, έπειτα από σχετική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε ληστείες, καθώς και τέσσερα πλαστά διαβατήρια» είπε για την εξέλιξη της υπόθεσης στην «Espresso» o κ. Τσούκαλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τυχόν δημοσιοποίηση των ονομάτων του καλλιτέχνη και της ηλικιωμένης με τους οποίους συζούσε ο Αλβανός κακοποιός-ζιγκολό θα προκαλέσει πάταγο στη Γαλλία, και όχι μόνο!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα