Διαμαρτυρίες από χρήστες της viva.gr που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν LIVE το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Πάρα πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη διαδικτυακή επιστροφή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, μέσω της πλατφόρμας της viva.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για μεγάλο χρονικό διάστημα – και πριν τις 21:00, με την έναρξη της εκπομπής – αρκετοί χρήστες δεν μπορούσαν ν’ αγοράσουν εισιτήριο, κυρίως για το συνολικό πακέτο προσφοράς και με τα δύο επεισόδια της εκπομπής, αλλά κι αυτών των Δέκα Μικρών Μήτσων. Ένα άλλο πρόβλημα κι αφορά χρήστες απ’ όλη την Ελλάδα ήταν ότι είχε εξαφανιστεί το link της μετάδοσης για όσους είχαν αγοράσει από πριν το συνολικό πακέτο. Επίσης, όσοι ήθελαν ν’ αγοράσουν το συνολικό πακέτο των πέντε προγραμμάτων και μέσω αυτού να παρακολουθήσουν το LIVE, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Όλα αυτά δημιούργησαν, όπως πληροφορούμαστε, εκνευρισμό στους χρήστες, για τους οποίους κάθε λεπτό που περνούσε ήταν σημαντικό, δεδομένου ότι επρόκειτο για προγραμματισμένη live streaming εκπομπή χωρίς διαφημίσεις, κάτι το οποίο απαιτεί ούτως ή άλλως μια διαδικασία μέχρι να δει την τελικά την εκπομπή στις οθόνες τους. Φανταστείτε, λοιπόν, να έχει ξεκινήσει η εκπομπή και να προσπαθεί κάποιος για ώρα να μπει για να την παρακολουθήσει. Το όλο θέμα γνωρίζει, όπως μαθαίνουμε, και η ίδια η Viva, στελέχη της οποίας θα πραγματοποιήσουν σχετική συνάντηση προκειμένου να εξομαλυνθούν τα προβλήματα αυτά, τα οποία για πρώτη φορά εμφανίζονται στα τόσα χρόνια εύρυθμης λειτουργίας της πλατφόρμας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ