Σάββατο, 17 Μαΐου, 2025

Δημήτρης Κίτσος: «Στο όνομα ενός καλλιτεχνικού οράματος κάποιοι συμπεριφέρονταν κομπλεξικά»

Ο Δημήτρης Κίτσος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο θέατρο...

«Άγιος έρωτας»: Η Κατρίν μαθαίνει για την Χλόη και τον πατέρα Νικόλαο

Η έρευνα για τον πατέρα Νικόλαο συνεχίζεται στο αποψινό...

Αντώνης Αντωνίου – Νατάσα Ασίκη: Πού εντοπίσαμε το ζευγάρι ηθοποιών;

Βραδινή έξοδο έκανε ο Αντώνης Αντωνίου με τη σύζυγό...

Το «GNTM» επιστρέφει – «Ξεκινάμε γυρίσματα τον Ιούνιο»

Το «GNTM» επιστρέφει στη μικρή οθόνη όπως αποκάλυψε ο...

Λενιώ και Λάμπρος έγιναν… μάθημα σε βρετανικό πανεπιστήμιο!

Βίντεο με τους δύο πρωταγωνιστές στις «Άγριες μέλισσες» έγινε μάθημα σε βρετανικό ΑΕΙ και πήρε το πρώτο βραβείο!

Τον φιλάει με πάθος. Τον αγκαλιάζει με λατρεία. Τον χαστουκίζει και κλαίει, και αυτός δακρύζει. Της χαϊδεύει το κεφάλι και την κοιτάει με αγάπη στα χαμογελαστά της μάτια.

Να που η Λενιώ και ο Λάμπρος από το Διαφάνι έγιναν μάθημα μέχρι και σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας για το πώς μέσα από τη σιωπή «βγαίνει» η επικοινωνία και το συναίσθημα! Με καθηλωτικό σενάριο από τη Μελίνα Τσαμπάνη, κινηματογραφική αισθητική από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και εξαιρετικές ερμηνείες γίνονται οπτικοακουστικά θαύματα στην Ελλάδα, και έτσι μέσα από ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο οι «Άγριες μέλισσες» ενθουσιάζουν ακόμη και καθηγητές και φοιτητές στη Βρετανία! Μάλιστα, το εν λόγω video βραβεύτηκε σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας με το πρώτο βραβείο, με θέμα το συναίσθημα μέσω της εικόνας!

Το ευχάριστο γεγονός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν έρευνας της @gogobillia για το συναίσθημα μέσω της εικόνας! Την περασμένη εβδομάδα πήρε την πρώτη θέση σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας από φοιτητές που δεν ήξεραν καν τη γλώσσα! Την ευχαριστούμε!» ανέφερε με περηφάνια ο δάσκαλος του Διαφανίου!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Τους «τσακώσαμε» να βολτάρουν στο κέντρο της Γλυφάδας χεράκι – χεράκι

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια με τον σύντροφό της να περπατούν χεράκ

Πήγαν να καμαρώσουν την κόρη τους σε πρεμιέρα νυχτερινού σχήματος

Το ζευγάρι της φωτογραφίας πήγε σε πρεμιέρα νυχτερινό σχήματος...

Γενέθλια για την Κάτια Δανδουλάκη – Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη; Πόσο χρονών γίνεται η σπουδαία κυρία της υποκριτικής;

Εβελίνα Παπούλια: «Χωρίσαμε το ίδιο βράδυ του γάμου»

Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής «Make Up...

Δε πάει ο νους σας ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νεαρός της φωτογραφίας

Ο νεαρός κύριος της φωτογραφίας που πόζαρε με τη σύζυγό του μερικά χρόνια πριν είναι σήμερα γνωστός ηθοποιός της χώρας μας.

Πρόβα νυφικού για την Αφροδίτη Λιάντου

Νυφούλα ντύθηκε η Αφροδίτη Λιάντου, αλλά δεν ανέβηκε τα...
spot_img