Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Survivor: Άγριο bullying στον Τριαντάφυλλο από τους «Κόκκινους»

Κόλαση στο «Survivor» με άγριο bullying στον Τριαντάφυλλο από τα περισσότερα μέλη της ομάδας των «Κόκκινων», μετά τα όσα είπαν Κόρομι και Ασημακόπουλος για την απόπειρα δωροδοκίας από τον τραγουδιστή, με σκοπό να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο λαϊκός αοιδός, που μάταια προσπαθεί να πείσει τους συμπαίκτες του ότι δεν δωροδόκησε κανέναν αλλά απλώς ήθελε «να κάνει ένα δώρο ως ένδειξη φιλίας», έχει μπει στην απομόνωση, ενώ μένει και νηστικός, με τους υπόλοιπους να μην του δίνουν καθόλου από τα ψάρια που πιάνει ο Κόρομι (με εξαίρεση τον Γαλακτερό που είχε αντίθετη άποψη).

Ατάκες του τύπου «εσύ πληρώνεσαι και εδώ κάνεις διακοπές» (προφανώς οι νέοι παίκτες με το που μπήκαν στο reality, και έχοντας ήδη διαβάσει για τα χρηματικά ποσά που παίρνουν οι celebrities, έσπευσαν να ενημερώσουν τους υπόλοιπους) δίνουν και παίρνουν στον Αγιο Δομίνικο με αποδέκτη τον Τριαντάφυλλο, με τον τελευταίο να είναι αποφασισμένος να αρχίσει στο παιχνίδι πόλεμο, με μοναδικό στόχο την επιβίωσή του.

Αποκάλυψη

Και μέσα σε όλο αυτό το τοξικό κλίμα η ανάρτηση-αποκάλυψη της Σούλας Glamorous (η ιντερνετική περσόνα με τους χιλιάδες ακολούθους) έβαλε φωτιά στο reality του Σκάι! Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε (ξεμπροστιάζοντας τον Ασημακόπουλο) πως της είχε προτείνει πριν πετάξει για τον Αγιο Δομίνικο ένα χρηματικό ποσό προκειμένου η ίδια να τον υποστηρίζει μέσα από τα social media! Αυτός δηλαδή που κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για δωροδοκία ακολουθεί την ίδια τακτική!

«Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί είμαι ανώτερο άτομο και δεν δίνω σημασία, άλλα θα το πω» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η ιντερνετική περσόνα και έριξε τη βόμβα: «Οταν εσύ Ασημακόπουλε πριν μπεις έστελνες για στήριξη σε έμενα για το παιχνίδι, και με χρηματική αμοιβή κιόλας, καλά ήταν; Οταν αρνήθηκα όμως αμέσως είπες μην πεις κάτι. Ασχετα που σε είχα κάνει unfollow δύο χρόνια πριν επειδή έλεγες ότι έχεις τη Σούλα σε εταιρίες και ότι ανήκεις στα κεντρικά Σούλα, που ούτε από έξω δεν πέρασες»!

Μέσα σε όλο αυτό τον κακό χαμό και η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία έχει περάσει και από τις δύο ομάδες και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ξεμπρόστιασε τον Κόρομι, γράφοντας στα social media για τον πρώην συμπαίκτη της: «Κόρο, όταν ο Νταφ και εγώ είχαμε βρει κάτι έξτρα ερχόσουν πρώτος να προμηθευτείς και φυσικά εμείς μοιράζαμε σε όλη την ομάδα. Κόρο είσαι η ντροπή του άντρα» ήταν τα σκληρά λόγια της, βάζοντας μπουρλότο στο reality.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...