Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025

Ορνέλα Λούτη: «“Σχολείο” που ξεκίνησα την τηλεόραση με τον Κοκκινόπουλο»

Αλλο Ορνέλα Μούτι, άλλο Ορνέλα Λούτη. Η πρώτη έκανε...

Καλό (;) Πάσχα για Alpha και Γερμανού

To Πάσχα θα... σκάσουν τα ωραία νέα για τη...

Θαύμα στα χώματα του Άγιου Νεκτάριου

Στην πολύχρωμη και λουσμένη από τον Μαρμαρά Σηλυβρία της...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και αγαπημένα...

Τα πρότζεκτ του Σκάι με τον Ρουβά που έχουν μπει στον πάγο και οι προτάσεις από ανταγωνιστικούς σταθμούς

«Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει, δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει, χωρίς να θέλω δεν μπορεί να με κρατήσει» τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς και μάλιστα με μεγάλο σουξέ! Το τραγούδι αυτό θα μπορούσε να ήταν και προφητικό για τον ίδιο όσον αφορά τη… σχέση του με τον Σκάι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής εδώ και πολύ καιρό δέχεται από τον ανταγωνισμό προτάσεις για να φύγει από το κανάλι του Φαλήρου, αλλά εκείνος δίνει όλο το γκελ του στο «Voice» με μεγάλη αφοσίωση και συνέπεια, ενώ περιμένει να του δοθούν και άλλες δύο τηλεοπτικές ευκαιρίες από τον σταθμό! Η μία αφορά την παρουσίαση του μουσικού προγράμματος «The masked singer» («Ο μεταμφιεσμένος τραγουδιστής»), μιας κοστοβόρας και φιλόδοξης παραγωγής που μπήκε στον πάγο λόγω Covid-19 και ενδέχεται να ξεπαγώσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Sakis σ’ αυτήν την περίπτωση δεν μπορεί να κάνει και πολλά από το να περιμένει… Στην περίπτωση όμως του ντοκιμαντέρ «Idols», όπως λέγεται, έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του, γιατί όλο ακούει πως θα βγει στον αέρα του Σκάι εδώ και τρία χρόνια, αλλά κανείς δεν το έχει δει. Ο ίδιος έχει τρέξει τα γυρίσματα με αφιερωματικές εκπομπές σε σημαντικά πρόσωπα, κυρίως από την καλλιτεχνική σκηνή, τα οποία αποτέλεσαν και αποτελούν είδωλα για το κοινό, αλλά ακόμη κανένα επεισόδιο δεν έχει βγει στον αέρα.

Πάντως, όπως συζητείται στους διαδρόμους του καναλιού, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά το «Idols» κάνει πρεμιέρα και αυτή τη σεζόν. Οπως λέγεται όμως στη μιντιακή αγορά, αν ως τις αρχές Μαΐου το κανάλι δεν έχει αποφασίσει να δει με σοβαρότητα το «Idols», ο τραγουδιστής… δεν θα αντισταθεί και πολύ και… θα το Shake it (κουνήσει) γι’ αλλού!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

Μισή ώρα διάλειμμα για… αυνανισμό

Τα διαλείμματα στο γραφείο για καφέ ή ακόμη και...

Βετεράνος… συνοδός αποκαλύπτει τα θέλω των πελατών την ημέρα των ερωτευμένων

Δουλειές με... φούντες έχουν τα call girls σήμερα, που...

Κρίση στη σχέση των Βλάχου και Εξηνταβελώνη!

Χωριστά ξυπνούν τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Εξηνταβελώνη και...