Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Προδοσίες, απειλές και αποκαλύψεις στις Άγριες μέλισσες!

Η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη κάνει άνω κάτω τις «Άγριες μέλισσες» την επόμενη εβδομάδα, την ώρα που τα spoilers πάνε και έρχονται!

Και επειδή ξέρουμε ότι είστε ανυπόμονοι, προτού διαβάσετε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα στο Διαφάνι, σας αποκαλύπτουμε ορισμένες από τις εξελίξεις που θα σας καθηλώσουν!

Ο Μιλτιάδης, πιεσμένος από την κατάσταση στο σπίτι σχετικά με την κηδεμονία του Ευτύχη, αφού ξαφνικά αναζητούν τον μικρό οι συγγενείς του, ξεσπάει σ’ αυτόν που θεωρεί ότι από τον φθόνο του τον έχει καταραστεί. Πλησιάζει τον Δούκα και του εκμυστηρεύεται πως πριν από χρόνια ο γιος του ο Νικηφόρος τον είχε καταδώσει σε Αστυνομία και συνεταιρισμό! Εκείνος αρχίζει και ψάχνει το θέμα για να αποδείξει το αντίθετο και τελικά διαπιστώνει ότι ο Νικηφόρος τον πρόδωσε! Ετσι αποφασίζει να τον εκδικηθεί!

Από την άλλη μεριά, οι έρευνες για τον θάνατο του Θέμελη συνεχίζονται. Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο, αλλά μπλέκει σε μία ακροδεξιά οργάνωση. Με αυτόν τον τρόπο η Τσαμπάνη μάς εισάγει σιγά σιγά στον τρίτο κύκλο της σειράς που θα έχει ως ιστορικό φόντο την εποχή της χούντας.

Ο γιος της Ανέτ ξέρει ότι ο Δούκας είναι ο φονιάς του πατέρα του, αλλά θέλει αποδείξεις, ενώ η υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη φτάνει στα χέρια του Γραμματικού, ο οποίος αρχίζει έρευνες. Και κάπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη… Οσο για το τι θα συμβεί από την άλλη εβδομάδα;

Δευτέρα 5 Απριλίου

Μετά την παρότρυνση της Ελένης, Ασημίνα και Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του Σέργιου, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της γυναίκας του. Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του, όμως αυτή η επίσκεψη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δύο σπίτια.

Τρίτη 6 Απριλίου

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην Αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη, η Ασημίνα δεν θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου. Σε ένα άλλο μέτωπο ο Αγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας έρχονται τα πάνω κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τούς χτυπά την πόρτα. Στον συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και στους αγρότες και ένας καινούργιος πόλεμος είναι προ των πυλών. Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε μια ακροδεξιά οργάνωση. Η βόμβα όμως σκάει στο Σταμιρέικο και οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο.

Τετάρτη 7 Απριλίου

Ο Μιλτιάδης, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, ξεσπά στον Δούκα, ενώ η Ασημίνα είναι πλέον φάντασμα του εαυτού της. Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Αγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή, την ώρα που ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει.

Πέμπτη 8 Απριλίου

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Οι περιπέτειες στο Σεβαστέικο δεν σταματούν, αφού η Πηνελόπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη. Οι Σεβαστοί ενημερώνονται ότι η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου και ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...