«House of Fame»: Μουσικό ριάλιτι ήταν και (μας) τελείωσε

Μπορεί να ήθελε να είναι… House of Fame (το σπίτι της δόξας), αλλά δεν κατάφερε να γίνει!

Μια Φουρέιρα, όσο «Fuego» (φωτιά) κι αν είναι με τις στιλιστικές εμφανίσεις της, δεν φέρνει την άνοιξη στο μουσικό ριάλιτι του Σκάι, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για τη σεζόν 2022, αφού η τηλεθέασή του κυμαίνεται στο 8% τις καθημερινές και στο 12% στα live.

Η μουσική ακαδημία του Σκάι, κακά τα ψέματα, «γεννήθηκε» σε μια προσπάθεια να γίνει απόσβεση του «σπιτιού» του «Big Brother», από τη στιγμή που έπρεπε ο σταθμός να περιμένει τον Σεπτέμβριο για να βγει στον αέρα ο δεύτερος κύκλος του «Μεγάλου Αδελφού». Ομως η τηλεθέαση ήταν κατώτερη του αναμενόμενου κι έτσι τα… παρατράγουδα από τους πίνακες τηλεθέασης έχουν ως αποτέλεσμα το ριάλιτι να μην πάρει το Ok για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Του χρόνου θα πάρει τη θέση του το «Masqued Singer» (Ο μεταμφιεσμένος τραγουδιστής), ένα σόου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου ο σταθμός έχει πληρώσει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.