«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Δείτε ποιο θα είναι το μέλλον της Μυρσίνης στο Διαφάνι

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» και στο μέλλον της ηρωίδας που υποδύεται.

Πώς βιώνετε τη δεύτερη χρονιά μεγάλης επιτυχίας για τις Άγριες Μέλισσες;
Με ευγνωμοσύνη. Και τη μισή σεζόν πέρσι και φέτος, μέσα στον κορονοϊό, μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζήσαμε και ζούμε, ένιωσα ότι είναι μεγάλη υπόθεση όχι μόνο να έχεις μία δουλειά, αλλά μία δουλειά με αισθητική. Αυτή η ποιότητα μπαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της τηλεόρασης. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στον Καραγιάννη που το πίστεψε τόσο και το κυνήγησε, αλλά και σε όλους εμάς -είτε μπρος είτε πίσω από τις κάμερες- που δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που κάνουμε. Η τηλεόραση είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για την αισθητική μιας χώρας.

Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες;
Μέχρι αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα πάμε μέχρι το Πάσχα του 2022.

Θα συνεχίσετε να υποθέσω και στον τρίτο κύκλο;
Ναι, η Μυρσίνη θα υπάρξει και στον τρίτο κύκλο.

Σας γεμίζει με χαρά αυτή η εξέλιξη;
Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο καλό πράγμα.

Πώς θα δούμε τη Μυρσίνη να πορεύεται; Συνεχώς δείχνει νέες πλευρές του εαυτού της.
Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή την ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι μια πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα. Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο.

Θα κάνει την προσωπική της επανάσταση;
Έχει κάνει ήδη την προσωπική της επανάσταση, τολμάει και λέει στον Δούκα ότι τον έχει απατήσει. Του λέει μάλιστα ότι το έκανε για να σωθεί, για να κρατηθεί από τη ζωή.

Θα δούμε τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες να βοηθά Ασημίνα και Νικηφόρο να τα ξαναβρούν;
ήδη το έχει κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Λέει στον Νικηφόρο ότι ξέρει ότι την αγαπάει. Μάλιστα, του λέει ότι τώρα είναι οικογένεια, έχουν παιδί.

Θα μάθετε μέχρι το τέλος του κύκλου ότι οι 3 αδελφές σκότωσαν τον Σέργιο;
Δεν το ξέρω. Πράγματα που ως ρόλος δεν πρέπει να τα ξέρω, δεν τα διαβάζω. Θέλω να ξαφνιάζομαι κι εγώ όταν προετοιμάζω τη σκηνή.

Συνέντευξη στο  ΤΥΠΟΣ TV

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον