Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

«Survivor»: Ο Αλέξης Παππάς για την αποχώρησή του και για την κόντρα του με τον James Καφετζή

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την αποχώρησή του από το «Survivor» και για την κόντρα του με τον James Καφετζή.

«Εγώ περίμενα ότι οι πιθανότητες να φύγω είναι απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενες δηλώσεις μου που έλεγα πως “μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα πάει σπίτι για να φάει το αρνί”. Τελικά είμαι εγώ αυτός.

Θα τον ακούω στα όνειρά μου αυτόν τον ήχο. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους να ήθελαν να φύγω. Δεν ξέρω τι έγινε μόλις έφθασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα έστησαν πάρτι για την αποχώρησή μου.

τ 1

Ήταν περισσότερο κίνητρο να φέρω τον James σε μια μονομαχία, παρά να φθάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James από την εξίσωση ήταν σίγουρος ο τελικός, αν έφευγα εγώ τότε… Έφθασα τα πράγματα στην κορύφωση και έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρηση ήταν ότι παράγινε η τριβή ανάμεσα σε εμένα και τον James. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να πω και το όνομα του James.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Κώστας και ο James είναι σίγουρα παιδιά που έχουν ακούσει την άποψη του Παππά, περισσότερο από την ειλικρινή άποψη του Παππά. Εγώ έχω έναν τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να “κόβει τα γόνατα”. Το όνομά μου έπαιξε πολλές φορές και στο στόμα τους και στο μυαλό τους και στον ύπνο τους. Είμαι σίγουρος γ’ αυτό».

δσφγηξκ

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός. Πίστευα ότι όλα τα παιδιά γνώριζαν καλά τους κανόνες και πως αυτός που θα χάσει είναι αυτός που δεν θα έχει ψυχραιμία. Ο Παππάς ήταν πάντα ο παίκτης που ήταν ψύχραιμος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση, αν την έκανε θα τη χρησιμοποιούσα μετά εναντίον του».

Όσο για το πώς ξεκίνησε η κόντρα με τον James αποκάλυψε: «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι να ζητήσουμε φάουλ. Ο James του είπε ότι δεν ήταν τίποτα κι εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε δυο – τρία χοντρά μπινελίκια. Αυτό με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους Μπλε. Του είπα ότι “επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε, ζήτα ένα συγγνώμη και όλα καλά”. Επιστρέψαμε στην παραλία και ο Νίκος ήταν σαν να του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται και άρχισε η διαμάχη. Είχαμε τον James που συμφωνούσε με τα λόγια μου και λίγο αργότερα ήταν 100% με τον Νίκο.

Τότε πιάνω τον Chris και του λέω “επειδή έχω ξενερώσει και πεινάω, δεν πάμε στο δάσος να δούμε τι έχει;”. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε. Όταν επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, ξέσπασε μεγάλος θυμός από τη μεριά του James».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....