Ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας» έρχεται με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα (video)

«Τελικά, αρχίζει και μ’ αρέσει επικίνδυνα αυτή η ζωή στη “Φάρμα”! Βρε, λες;» Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε το… τυράκι στους ακολούθους, μια και, σύμφωνα με πληροφορίες από βασικά στελέχη του ΑΝΤ1, ο δεύτερος κύκλος του reality έρχεται το φθινόπωρο, με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα και τον Σάκη Τανιμανίδη βασικό παρουσιαστή.

Και πώς να μην πάρει το πράσινο φως; Το βουκολικό reality κατέγραψε μέσο όρο 18,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών την Παρασκευή 23 του μήνα αλλά και το Σάββατο 24 Απριλίου. Τις υψηλότερες επιδόσεις του τις σημείωσε στους άνδρες 25 έως 44 ετών, με μέσο όρο και για τις δύο ημέρες 25,1%, ενώ και στις γυναίκες 25-44 ετών έφτασε το 20%. Τη «Φάρμα», με λίγα λόγια, την παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 2.865.000 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού.

Οπως ακούγεται στο κανάλι του Αμαρουσίου, ήδη έχει αρχίσει το κάστινγκ για νέους παίκτες, ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν αμέσως μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του reality, στην καρδιά του καλοκαιριού.

Στα παρασκήνια της «Φάρμας», ωστόσο, πολλούς απασχόλησε η αποχώρηση του Tάσου Ξιαρχό και, όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε πολλά ερωτήματα στο τηλεοπτικό κοινό… Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση πρόθεση να φύγει. Ο χορογράφος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για την απόφασή του, η οποία, όπως εξήγησε, δεν ήταν δική του επιλογή:

«Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Απλά έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά. Δεν έφυγα γιατί ήταν η ώρα μου να φύγω. Ηταν ένα παιχνίδι που μου έδωσε πολλά. Ωστόσο τελικά καλά έκανα που έφυγα. Δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα. Μπορεί να το είπα πολύ χοντρά, αλλά για εμένα και για τη δική μου πορεία δεν… » είπε με νόημα ο Ξιάρχος.

https://www.youtube.com/watch?v=oEZ9CctrMiM

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον