Δημήτρης Σκουλός: «Δεν γνώριζα για την αποχώρηση της Βίκυς από το GNTM, το έμαθα από το κανάλι» (video)

Ο Δημήτρης Σκουλός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του «GNTM» και στη λήξη συνεργασία της Βίκυς Καγιά με το ριάλιτι μόδας.

«Ξεκινάμε κανονικά το GNTM, τα γυρίσματα θα αρχίσουν στα τέλη του Μάη. Έχουμε ρεκόρ συμμετοχών και για αγόρια και για κορίτσια. Εγώ δεν ήξερα για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Το έμαθα από το κανάλι. Φαντάζομαι ότι θα το είχαν συζητήσει με τη Βίκυ λίγες μέρες πριν. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί η Βίκυ είναι κορίτσι GNTM. Είναι σχεδόν αναντικατάστατη. Επειδή ξέρω όμως το team πίσω από τις κάμερες, ξέρω ότι θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση και ίσως να γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Ξέρω ότι ψάχνουν για αντικαταστάτρια», ανέφερε στην εκπομπή «Happy Day».

https://streamable.com/m0q28j

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.