Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»! Στα άκρα ο «πόλεμος» για τα καπνά

Κορυφώνεται η αγωνία για τους τηλεθεατές της σειράς «Άγριες μέλισσες» μια και, λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και τα δραματικά γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο!

Τι θα γίνει όμως στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας;

Δευτέρα 10 Μαΐου

Ο Μιλτιάδης, μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο, ενώ ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα… παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Από την άλλη, η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα στις ζωές των αδελφών Σταμίρη και του Νικηφόρου και τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο.

Στο άλλο μέτωπο του Διαφανίου, όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Τέλος, ο Αλέξης Γραμματικός με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα, αλλά ο Μεγαρίτης τούς παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα.

themelis doukas agries melisses

Τρίτη 11 Μαΐου

Ο Δούκας πληροφορείται από τον Αχιλλέα πως ο Γραμματικός προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Στο Σταμιρέικο, Ασημίνα και Δρόσω θα δεχτούν την επίσκεψη της Μυρσίνης, που για ακόμα μια φορά θα τις αναστατώσει.

Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρία, ενώ ο συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει όμως η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη; Στο σπίτι των Σεβαστών η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη, ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα!

28 1200x675 1

Τετάρτη 12 Μαΐου

Παρά τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχθεί η σωτηρία τους και να ξεφύγουν από τα δεσμά του Δούκα.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της;

f2

Πέμπτη 13 Μαΐου

Στον συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Δούκας ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν, την ώρα που οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.

Στο άδοξο love story του χωριού η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της παρά τις προσπάθειες της Ρίζως, όμως ο Αγγελος είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει. Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά από τον συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια…

Spoiler «βόμβα»! Η Πηνελόπη βάζει φυλακή τον πατέρα της

Δούκας εναντίον όλων και όλοι εναντίον Δούκα. Πόλεμος θα ξεσπάσει έναν μήνα πριν από το φινάλε της σειράς για τη φετινή σεζόν και τα spoilers δίνουν και παίρνουν, με την Πηνελόπη να είναι αυτή που θα στείλει τον πατέρα της στη φυλακή και όχι ο Νικηφόρος!

Παρά την τραγική απιστία και την προδοσία, ο Αλέξης και η Πηνελόπη έρχονται ξανά κοντά, όσο ο Δούκας συνεχίζει ανενόχλητος τις παρανομίες του στον συνεταιρισμό. Ο Γραμματικός αναζητά τρόπους να αποδείξει τον δολοφόνο του Θέμελη, καθώς θεωρεί πως η δολοφονία αυτή είναι μία πράξη με την… υπογραφή των Σεβαστών. Ο Αλέξης δεν αφήνει το συναίσθημα να τον συνεπάρει και κάνει στην άκρη τον θυμό του για την Πηνελόπη, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του!

Οι δύο πρώην σύζυγοι συνεργάζονται με σκοπό να αποδειχθούν όλα όσα έχει κάνει ο Δούκας. Η μοναχοκόρη του Σεβαστού έχει συνειδητοποιήσει τι είναι ο πατέρας της και πόσα εγκλήματα έχει διαπράξει. Και έτσι δίνει την κατάλληλη πληροφορία στον Γραμματικό, ότι ο Θέμελης είχε βιάσει την Ανέτ κι επομένως ο Δούκας θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει για θέματα τιμής. Αυτό στέκεται πολύτιμη βοήθεια στον εισαγγελέα.

Ο Κωνσταντής, μην μπορώντας να βλέπει τη Δρόσω να χάνει την περιουσία της από τον πατέρα του, φεύγει από το σπίτι και η οικογένεια των Σεβαστών διαλύεται.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...