Ο Σεργουλόπουλος μπαίνει (;) στη… Φωλιά των Κου Κου

Ο Κρατερός έφυγε ο Φώτης έρχεται;

Στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Φώτης Σεργουλόπουλος από τον Σεπτέμβριο;

Η Κατερίνα Καραβάτου, όπως όλα δείχνουν, έπειτα από έντονο παρασκήνιο, παραμένει στη θέση της οικοδέσποινας της πρωινής εκπομπής του Star, ενώ δίνουν και παίρνουν οι φήμες που θέλουν τον Σεργουλόπουλο να κάθεται στη θέση του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος αποχώρησε, μια και έπρεπε να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» με τη Μιμή Ντενίση!

Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης για λογαριασμό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο τελευταίος απάντησε πως ακόμη δεν γνωρίζει κάτι και δεν έχει προχωρήσει σε καμία συζήτηση… Oμως επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, όλα είναι πιθανά!

Ο Σεργουλόπουλος είχε παρουσιάσει με τη Μαρία Μπακοδήμου το μαγκαζίνο «Σαν στο σπίτι σας» στην πρωινή ζώνη του Mega με επιτυχία και άρα ξέρει από πρωινό, ενώ και με το Star έχει καλή σχέση, μια και το «Φώτης και Μαρία Live» από το 2009 έως το 2016 είχε πάει σφαίρα!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.