«Αγγελική»: Η Αγγελική αποκαλύπτει στην Αθηνά πως η Δανάη είναι κόρη της (video)

Η Αθηνά συγκλονίζεται από αυτή την αποκάλυψη, κάτι που την οδηγεί να της προτείνει μια συμφωνία

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Αγγελική».

Η Αθηνά πάει και βρίσκει την Αγγελική την οποία έχει κλεισμένη ο Δημήτρης σε μια αποθήκη. Αφού την ελευθερώνει από τα δεσμά της κάνουν μια συζήτηση όπως ποτέ πριν. Οι μάσκες έχουν πέσει και για τις δύο γυναίκες και αντιμετωπίζουν η μία την άλλη τελείως διαφορετικά από ό,τι έχουν συνηθίσει μέχρι στιγμής, καμία όμως από τις δύο δεν υποχωρεί και δεν παραδέχεται την ήττα της.

Στο τέλος η Αθηνά την απειλεί πως αν δεν της δώσει το βίντεο που τους κατηγορεί για το βιασμό και τον φόνο του πατέρα της, ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να το πάρει με τη βία και θα βλάψει την αδερφή τη Ζωή και τον Μιχάλη, καθώς αυτοί είναι οι μόνοι δύο άνθρωποι που η Αγγελική θα εμπιστευόταν να φυλάξουν αυτό το βίντεο.

Τότε η Αγγελική περνάει στην αντεπίθεση και λέει στην Αθηνά πως αν τολμήσουν και πειράξουν έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά τους, τότε ο Στέφανος θα μάθει ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη. Η Αθηνά συγκλονίζεται από αυτή την αποκάλυψη, κάτι που την οδηγεί να της προτείνει μια συμφωνία. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας εξαγριωμένος από αυτό που συνέβη στη Χριστίνα απειλεί τον Δημήτρη ότι θα μιλήσει στο Στέφανο αλλά όταν ετοιμάζεται να το κάνει, ο Δημήτρης τον προλαβαίνει.

Ο Παύλος μαθαίνει για την εξαφάνιση της Αγγελικής και μπαίνει σε υποψίες ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Δημήτρης και η Αθηνά. Η Σοφία βρίσκεται με τον Ανδρέα όταν εκείνος δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Ο Μιχάλης με τη Ζωή αποφασίζουν να στείλουν το βίντεο στην αστυνομία και ο Στέφανος ετοιμάζεται να δηλώσει την εξαφάνιση της Αγγελικής όταν εκείνη εμφανίζεται στο κτήμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ