Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Zευγάρια σε πίστες, θέατρα και fashion shows

Παντού πάνε τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Από μπουζούκια...

Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τη στέψη της Μις Νικαράγουα Σέμις Παλάσιος ως...

Φωτιές «άναψε» στη Νικαράγουα η στέψη, πρώτη φορά στην...

Ο άντρας την Ντόχερτι την απατούσε λίγο προτού εκείνη μπει στο χειρουργείο

Τη χειρότερη στιγμή στην προσωπική της ζωή περιέγραψε η...

Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Έφαγα ξύλο, μου είπε: καλύτερα να σου ανοίξω...

Η Μαρία Αντουλινάκη, παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής...

Άφωνη η Παπαγεωργίου με τις δηλώσεις της Μπάρμπα: «Ο μοντιέ και παναγιέ» (video)

«Είναι λάθος! Είναι κρίμα!»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της βλέποντας τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα στην εκπομπή «Tik Talk» υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της.

«Ο μοντιέ και παναγιέ! Από πού να το πιάσουμε; Η κυρία Μπάρμπα αν θυμάμαι καλά είχε πει πως το 2017  την είχε παρενοχλήσει ο Γουάινστιν. Πολύ γνωστός στον χώρο του, άσχετα τι έχει συμβεί και είναι κατηγορούμενος. Έχει προσφέρει πάρα πολλά αλλά έχει αυτήν την τεράστια εξουσία που μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις.

Όχι, λυπάμαι, δεν μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις. Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία στα χέρια τους πώς θα φερθούν. Μπορεί να προσφέρουν πολύ φως σε ένα σίριαλ ή σε ο,τιδήποτε και να είναι πολύ σκοτεινοί άνθρωποι μέσα τους. Πολλοί άνθρωποι έχουμε προσωπείο. Δεν είμαστε δικαστήριο.

Όπως λοιπόν απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της δικαιοσύνης και να λέμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος. Και απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν για 10-15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτήν την τεράστια εξουσία που αποδέχεστε. Αυτό έχω να πω. Είναι μαχαίρι στην καρδιά! Ειδικά όταν δουλεύεις τόσα χρόνια και έχεις την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου να λες ότι “ανήκω κι εγώ μέσα σε αυτό το στερεότυπο και δεν είμαι εδώ για να το σπάσω”. Είναι λάθος! Είναι κρίμα!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H αδίστακτη μαντάμ των έξι οίκων ανοχής στην Αθήνα ζούσε σε βίλα στη Γλυφάδα

Μαστροπός και φοροφυγάς ήταν η 43χρονη Don Κατερίνα που...

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

Στο κάδρο των υπόπτων ο ιδιοκτήτης του άτυχου χάσκι; Τι απαντάει ο ίδιος;

Θύελλα αντιδράσεων και οργή έχει ξεσπάσει με τη θανάσιμη...

Αλέξανδρος Σπέντζος: Θρίλερ με τη μεζονέτα του

Δεν πρόκειται να μπει με το δεξί το 2024...