«Αγγελική»: Η εξαφάνιση των παιδιών πανικοβάλει τη Σοφία – Δείτε αποσπάσματα

Ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη στον στάβλο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς  «Αγγελική» οι εξελίξεις θα σας καθηλώσουν.

Η Σοφία σπεύδει μαζί με τον Αντρέα στο σχολείο των παιδιών, από όπου την έχουν πάρει για να της πουν ότι ο Γιωργάκης και η Αθηνούλα δεν είναι εκεί. Συναντιέται με την Ιωάννα η οποία τα πήγε στο σχολείο και τα άφησε και δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Έχει ψάξει παντού στη γύρω περιοχή και δεν τα έχει δει κανείς.

Η Σοφία τρελαίνεται από την αγωνία της για το που μπορεί να βρίσκονται και αν κινδυνεύουν. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα έχει πάρει ο Παύλος για να την εκδικηθεί που μετακόμισαν στο καινούριο τους σπίτι μακριά από το κτήμα. Μετά από λίγο τον καλεί για να επιβεβαιώσει τη θεωρία της αλλά ο Παύλος της λέει ότι δεν έχει ιδέα που είναι τα παιδιά και τη διαβεβαιώνει ότι δεν τα έχει πάρει αυτός. Παύλος και Σοφία σε κατάσταση πανικού γιατί τα παιδιά τους αγνοούνται.

Η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα καταλήγουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα που το σκάσανε απ’ το σχολείο. Ο Παύλος ζητάει τα ρέστα από τη Τζένη που είπε στην Αγγελική ότι τους μίλησε για το πως την λένε πραγματικά, πράγμα που κάνει τη Τζένη να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που δεν της λέει για το παρελθόν της Αγγελικής. Η Αθηνά λέει στην Αγγελική πως θα τη βοηθήσει να πείσει τον Στέφανο να φύγουν από το κτήμα μόνο αν της δώσει όλες τις κόπιες του βίντεο, πράγμα που φυσικά η Αγγελική αρνείται σθεναρά καθώς είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να την προστατεύσει και να μην την σκοτώσουν από το φόβο ότι θα βγουν τα πάντα στη φόρα και θα καταστραφούν. Η Ζωή επικοινωνεί με τον Μιχάλη και του λέει ότι θα φύγει τελικά και του ζητάει να προσέχει τον εαυτό του και την Αγγελική. Η Τζένη αποφασίζει να μάθει τι κρύβουν οι Αργυροί σχετικά με την Αγγελική ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη στον στάβλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ