Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Μια εικόνα στο instagram αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα»

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Τις τελευταίες ώρες προκάλεσε συζητήσεις η Αφροδίτη Λατινοπούλου με βίντεο που πόσταρε στο instagram στο οποίο κατάκρινε τις γυναίκες με τις αξύριστες μασχάλες, τα περιττά κιλά και τις ραγάδες.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» η πολιτευτής στη Θεσσαλονίκη της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να απαντήσει σε όσα δήλωνε στο βίντεο. «Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Kamala Harris (η οποία εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τρίχες στη μασχάλη). Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα φαινόμενο από το εξωτερικό το οποίο έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα. Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτά… Θέλω  πάντα να είμαι ειλικρινής, αν έβγαινα να πω ότι μετάνιωσα γι’ αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια, αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως να ήμουν λίγο πιο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν παρεξηγηθεί και έχουν παρερμηνευτεί τα λόγια μου.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλλεται. Είμαστε σε μια δημοκρατία και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου. Να πω ότι μια τέτοια εικόνα δεν μου αρέσει από την γυναίκα. Κάθε γυναίκα δίνει μια μάχη στη ζωή της και αυτό πρέπει να προβάλουμε. Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουν οι γυναίκες. Το ότι μια εικόνα, το μόνο που θέλει να αναδείξει είναι η τριχωτή μασχάλη ή μια ατέλεια στο σώμα της, θεωρώ ότι είναι λίγο για μια γυναίκα».

Με τη Φαίη Σκορδά να τη ρωτάει: «Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κανείς ότι με το να λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή;» με εκείνη να απαντάει: «Σε καμία περίπτωση δεν το κάνω για την καριέρα μου και ούτε είχα αυτόν τον σκοπό, έχω ανεβάσει πάρα πολλά βίντεο. Το πιστεύω ότι μια γυναίκα έχει να δείξει πολλά παραπάνω από μια τριχωτή μασχάλη. Μια εικόνα στο Instagram επηρεάζει και αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, είμαστε σε δημοκρατία και έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα».

Από την άλλη, το bullying που δέχτηκα, οι απειλές κατά της ζωής μου και σε μένα και στην οικογένειά μου… Εγώ σε αυτό το βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι πρόσβαλλα κανέναν και πραγματικά αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά που είπα, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη, αλλά το νόημα δεν ήταν αυτό του βίντεο. Έχω κι εγώ ατέλειες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου.

Προκάλεσα σοκ το ξέρω. Το έκανα γιατί όπως ποστάρω κι άλλα βίντεο, ένα ήταν κι αυτό, γιατί ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ σε ένα επίκαιρο θέμα. Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν κάποια πράγματα. Αφού όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι, εγώ ρωτάω γιατί με έβρισαν επειδή είπα την άποψή μου ή γιατί με απείλησαν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...