Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Νεκροί η Αγγελική και ο Δημήτρης στο μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγγελική»

Η Αθηνά σκοτώνει τον Δημήτρη

Με αίμα θα βαφτεί το φινάλε της σειράς «Αγγελική» κάνοντας τους τηλεθεατές να δακρύσουν.

Μπορεί ο Δημήτρης να γλιτώνει τη φυλακή για τα εγκλήματά του στην Αγγελική, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει τη ζωή και τη δράση του ανενόχλητος. Η Αθηνά θα πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ 1

Η δράση του Δημήτρη συνεχίζεται! Με στόχο αυτή τη φορά τη νοσοκόμα της μητέρας του, θα τον δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο να προσπαθεί να σκοτώσει την Αγγελική, τη γυναίκα που ήρθε από το παρελθόν για να θυμίσει στην οικογένειά του το μεγαλύτερό τους σφάλμα. Και τελικά θα τα καταφέρει. Οταν θα έχουν αποκαλυφθεί όλα, ο Δημήτρης νιώθοντας πως εκείνη είναι η πηγή του κακού, θα τρέξει να τη βρει έχοντας στο χέρι ένα μαχαίρι για να τη σκοτώσει.ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αισθανόμενη την απειλή, η Αγγελική θα κρυφτεί σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και παρόλο που θα ασφαλίσει καλά την πόρτα, ο Δημήτρης θα καταφέρει να την ανοίξει. Η Δανάη, που ήταν μαζί της αλλά θα καταφέρει να ξεφύγει από το παράθυρο, θα φωνάξει την αστυνομία, όμως η βοήθεια δεν θα έρθει εγκαίρως. Ο Δημήτρης θα μπει στο δωμάτιο που είναι η Αγγελική και θα τη μαχαιρώσει. Δευτερόλεπτα αργότερα θα ακούσει τις σειρήνες της αστυνομίας έξω από το σπίτι και τότε θα τρέξει να κρυφτεί.

Η Αθηνά «σώζει» τον γιο της στην Αγγελική
Στο πλευρό της Αγγελικής θα τρέξει ο Μιχάλης, που όμως δεν θα καταφέρει να την κρατήσει στη ζωή αφού η αιμορραγία της θα είναι ακατάσχετη. «Μίλησέ μου… Από στιγμή σε στιγμή το ασθενοφόρο θα είναι εδώ. Θα ζήσεις. Είσαι δυνατή, Αγγελική!», θα της φωνάξει, αλλά η γυναίκα στην αγκαλιά του θα έχει χαθεί οριστικά. Εναν όροφο παρακάτω, η Αθηνά και ο Δημήτρης έχουν κλειδωθεί σε ένα άλλο δωμάτιο νομίζοντας πως η αστυνομία δεν θα τους ψάξει, όμως όταν φτάσουν έξω από την πόρτα τους, τότε η Αθηνά θα πάρει την πιο δύσκολη απόφαση που έχει κληθεί να πάρει ποτέ στη ζωή της.

αγγελικη

«Δημήτρη, πιες αυτό. Είναι για το καλό σου. Θα σωθείς αγόρι μου, μια και καλή. Ελα, πιες το, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Φτάνει και για τους δυο μας!», θα του πει και εκείνος θα την ακούσει για μια ακόμη φορά. Θα πάρει το μπουκαλάκι από τα χέρια της μάνας του και θα πιει το μεγαλύτερο μέρος του, αγνοώντας τι είναι το περιεχόμενό του. Απλά της έχει εμπιστοσύνη. Την ίδια στιγμή, μέλη της αστυνομίας προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα. Οταν πια τα καταφέρουν, ο Δημήτρης είναι αναίσθητος και η Αθηνά προσπαθεί να πιεί τη δική της δόση. Ομως δεν θα τα καταφέρει. Οι αστυνομικοί θα ρίξουν το δηλητήριο στο πάτωμα και έτσι δεν θα προλάβει να «φύγει» με τον τρόπο που το έκανε ο γιος της και γλίτωσε τη σύλληψη και κατά συνέπεια την κατακραυγή της κοινωνίας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Φ.Κομνηνού Π.Βλάχος

Η σύλληψη της κυρίας Αργυρού!
«Κυρία Αργυρού, συλλαμβάνεστε», θα είναι τα πρώτα και τα τελευταία λόγια που θα ακούσει η Αθηνά μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Θα της περάσουν χειροπέδες και θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπου και θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Φ.ΚΟΜΝΗΝΟΥ Γ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Κανένα από τα παιδιά της δεν θα δείξουν πως λυπούνται στη θέα εκείνης όταν μπαίνει το περιπολικό αφού γνωρίζουν πολύ καλά τι είχε κάνει στο παρελθόν προκειμένου να μην ενοχοποιηθούν τα τρία παιδιά της για τον βιασμό της Μαργαρίτας.

Αγγελική επόμενα επεισόδια 51 54 μαίρη μηνά scaled 1

Πληροφορίες από το περιοδικό TV24

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...