Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Όργιο φημών ότι ο νέος «Bachelor» θα είναι ο Αλέξης Παππάς

Ο Παππάς τελείωσε τη σχέση του με την Αλέσια

Την ώρα που οι φήμες θέλουν τους ιθύνοντες του Alpha να προσφέρουν γη και ύδωρ στον πρώην παίκτη του «Survivor» Αλέξη Παππά προκειμένου να γίνει ο δεύτερος «Bachelor» στην ελληνική τηλεόραση, έπεσε σαν κεραυνός η είδηση του χωρισμού του από την Αλέσια Ντέμετζ.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, την πρωτοβουλία πήρε ο Αλέξης, ο οποίος τελείωσε τη σχέση τους με ένα sms. Το γεγονός ενόχλησε, όπως φάνηκε, την Αλέσια, που πήρε σβάρνα τα κανάλια, «αδειάζοντάς» τον!

Ο Αλέξης και η Αλέσια γνωρίστηκαν πριν από οκτώ μήνες στο Μονακό, είχαν μια σύντομη συνομιλία και ο ερωτικός ενθουσιασμός τούς κεραυνοβόλησε. Επειτα εκείνος μπήκε στο «Survivor» και εκείνη αποφάσισε να τον περιμένει. Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από το reality οι δυο τους συναντήθηκαν εκ νέου στο Ντουμπάι, όπου ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε ν’ ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά. Ολα έδειχναν να κυλούν ρολόι, μέχρι που η Αλέσια αποκάλυψε σε live της στο Instagram πως αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα. Για τον Αλέξη, ωστόσο, δεν πρόκειται απλώς για ένα break, αλλά για το φινάλε.

f1 SOS φωτο ΟΚ

Οπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το «Ευτυχείτε», στο Open, ο ηθοποιός χώρισε την Αλέσια με sms που της έστειλε, στο οποίο κάνει λόγο για την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Μάλιστα το μακροσκελές μήνυμά του διαβάστηκε στην εκπομπή. «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κατάλαβα αμέσως ότι δίνεις χώρο σε έναν άλλο άνθρωπο. Μου ζήτησες να σε καταλάβω και να σεβαστώ ότι θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο Ντουμπάι περνώντας χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Ενιωσα με αυτά τα λόγια ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε απομακρύνει από εμένα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σ’ αυτό ο Αλέξης Παππάς, συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να τη μοιράζεται. «Σου αρέσει κάτι άλλο από αυτό που ονειρευόμουν για την κοπέλα με την οποία θα ήθελα να είμαι. Εύχομαι να βρεις την αληθινή αγάπη και να γίνεις η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ» καταλήγει στο sms του.

https://streamable.com/5we2u4

Στην εκπομπή του Open μίλησε και η Αλέσια, η οποία επιβεβαίωσε τον χωρισμό λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς ήταν ζηλιάρης, ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της που της ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω μηνύματος. Αργότερα βγήκε και στο «Πρωινό» και ήταν… καταπέλτης! «Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή» είπε.

https://streamable.com/wmyswj

«Εγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε. Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης…» συνέχισε και διευκρίνισε πως εννοείται ότι δεν έχει σχέση με άλλον άντρα. «Αλλα λέει ο Αλέξης και άλλα κάνει. Δεν έχουν συνέπεια τα λόγια του με τις πράξεις του» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...