Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Φίλιππος Καμπούρης έγινε ζωντανός «μαγνήτης» μετά το εμβόλιο και προκάλεσε πανικό (video)

«Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο», λέει στην «Εspresso» ο παρουσιαστής

Τρόμο, ανησυχία και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει το πείραμα για το εμβόλιο που έκανε ο Φίλιππος Καμπούρης στην εκπομπή του με μεταλλικά αντικείμενα να κολλάνε επάνω στο εμβολιασμένο του χέρι.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Συγκεκριμένα ο Φίλιππος Καμπούρης ζωντανά στην εκπομπή του «Στη φόρα» στην τηλεόραση αρτ αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα που προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν. Ο παρουσιαστής έβαλε επάνω στο χέρι του μεταλλικά αντικείμενα, όπως κέρματα, κλειδί μέχρι και ψαλίδι, τα οποία κόλλησαν επάνω σαν μαγνήτης και δεν ξεκολλούσαν ως τη στιγμή που αποφάσισε ο δημοσιογράφος να τα… βγάλει.

Ο ίδιος εξηγεί στην «Espresso» πώς αποφάσισε να κάνει ζωντανά το συγκεκριμένο πείραμα: «Μια φίλη μου είχε πει ότι έβαλε μεταλλικά αντικείμενα επάνω στο εμβολισμένο της χέρι και ότι αυτά κολλούσαν. Εγώ γελούσα και τη χλεύαζα λέγοντας ότι αυτά είναι ανοησίες. Μέχρι που αποφάσισα να το κάνω και εγώ για να αποδείξω ότι δεν ισχύει, μπροστά σε φίλους, βάζοντας ένα κλειδί στο εμβολιασμένο μου μπράτσο το οποίο κόλλησε και δεν ξεκολλούσε αν δεν το τραβούσα. Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε το πείραμα ζωντανά στην εκπομπή. Για περίπου 20 λεπτά είχα βάλει επάνω στο χέρι μου μεταλλικά αντικείμενα, όπως κέρματα, κλειδιά, μέχρι και ένα μεγάλο και βαρύ ψαλίδι, τα οποία ήταν κολλημένα και δεν έπεφταν με τίποτα, παρά μόνο όταν αποφάσισα να τα τραβήξω εγώ».

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral στο ΥοuTube, όπου πολλοί εμβολιασμένοι πολίτες ανησυχούν και είναι τρομοκρατημένοι, καθώς έκαναν το πείραμα και είδαν ότι υπάρχει η ίδια μαγνητική έλξη, όπως τονίζει ο παρουσιαστής.

Ο Φίλιππος Καμπούρης και εκατοντάδες εμβολιασμένοι πολίτες ζητούν απαντήσεις για το τι συμβαίνει στο σώμα τους από τη στιγμή που έχουν εμβολιαστεί:

«Ημουν από τους πρώτους που ήθελα να κάνω το εμβόλιο. Οπως ήμουν υποχρεωμένος να κάνω το εμβόλιο για τα κοινό καλό και την ελευθερία όλων μας, έτσι ζητώ και απαιτώ από την Πολιτεία να δώσει απαντήσεις για το τι συμβαίνει. Εκανα και τις δύο δόσεις της εταιρίας Pfizer, με τη δεύτερη δόση στις 10 Μαΐου. Ακόμη θα ήθελα να αναφέρω ότι μετά το πείραμα και τα αντικείμενα που κόλλησαν επάνω μου νιώθω το χέρι μου να πονάει και να είναι πολύ βαρύ, όπως την πρώτη μέρα που εμβολιάστηκα» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso».

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, έντονη ανησυχία και πολλά ερωτήματα είναι ότι η ιατρική κοινότητα δεν έχει καμία απάντηση για το συγκεκριμένο ανατριχιαστικό περιστατικό:

«Φιλοξενήσαμε στην εκπομπή μας την πρώην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά, η οποία μας είπε ότι δεν υπάρχει καμία απάντηση και ότι θα πρέπει να απευθυνθούμε στον ΕΟΦ. Μιλήσαμε με τον ΕΟΦ και συγκεκριμένα με τον κ. Στέφανο Ταραζή, ο οποίος είναι αναπληρωτής προϊστάμενος στο Τμήμα Ερευνών, και μας απάντησε ότι ιατρικά και επιστημονικά δεν μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο μαγνητισμού σε εμβολιασμένους. Ακόμη θα ήθελα να αναφέρω ότι επικοινωνήσαμε με την κυρία Λινού και την κυρία Παγώνη, οι οποίες αρνήθηκαν να μας δώσουν κάποια απάντηση. Ως πολίτης ανησυχώ πλέον για τη ζωή μου και θέλω να ξέρω τι έχω μέσα στον οργανισμό μου μετά το εμβόλιο. Η Πολιτεία οφείλει να απαντήσει άμεσα»!

https://www.youtube.com/watch?v=FZSEdd1feLg

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...