Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Αγγελική»: Πίσω από τις κάμερες οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στη Ναταλία Γερμανού

Η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha, συνεχίζει ως μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ερμηνειών

Η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha, συνεχίζει ως μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ερμηνειών.

Οι εξελίξεις κορυφώνονται, ενώ μία ανάσα πριν από το συγκλονιστικό κι ανατρεπτικό φινάλε η Ναταλία Γερμανού συναντά τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της σειράς σε μία special  εκπομπή, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 23:00. «Αγγελική»: Πίσω από τις κάμερες… Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού.

Λίγο πριν το τέλος, οι ιστορίες πίσω από τις κάμερες, όλα όσα έγιναν και δεν είδαν οι τηλεθεατές σε ένα υψηλών προδιαγραφών ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά.

Η Ναταλία Γερμανού με την ιδιότητά της ως δημοσιογράφου-παρουσιάστριας αλλά και με την ιδιότητα της τηλεθεάτριας που παρακολουθεί τη σειρά ανελλιπώς στέκεται απέναντι στον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο, τον σεναριογράφο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και όλους τους πρωταγωνιστές της «Αγγελικής» και τους ρωτάει όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε. Πηγαίνει on set , στήνει τις κάμερες στη βίλα των Αργυρών, σε διαφορετικούς χώρους, και μας ξεναγεί στο περιβάλλον όπου δημιουργήθηκαν και έτρεξαν οι εξελίξεις.

Με τα δύο συνεργεία της σειράς, με τις κάμερες στο φουλ, με κινηματογραφική ματιά, η Ναταλία Γερμανού ρωτάει για όλους και για όλα και παίρνει απαντήσεις. Για την ατμόσφαιρα των γυρισμάτων, για τις παρέες που δημιουργήθηκαν, για τα ευτράπελα, για τις πιο συγκινητικές ή τις πιο αστείες στιγμές, τις στιγμές που θα δεν θα ξεχάσουν κι αυτές που θα τους ακολουθούν στα επόμενα βήματά τους.

Η «Αγγελική» κάνει wrap με Ναταλία, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Μην το χάσετε!

Διαβάστε επίσης: Νεκροί η Αγγελική και ο Δημήτρης στο μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγγελική»

Αγγελική: Πίσω από τις κάμερες…

Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου στις 23:00 στον Alpha.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα