Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αποχώρησε από το OPEN μετά από οχτώ χρόνια συνεργασίας

«Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε μετά από οκτώ χρόνια, γεμάτα με όμορφες και δύσκολες στιγμές»

Η δημοσιογράφος αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μετά από οχτώ χρόνια συνεργασίας. Αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της με ένα μήνυμα στο instagram.

«Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε μετά από οκτώ χρόνια, γεμάτα με όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά με ανθρώπους που θα μου λείψουν παρά πολύ. Όλα τα αγόρια μου στα εξωτερικά συνεργεία, όπου μαζί τους έκανα όλα τα καραούλια μου… Σας αγαπώ όλους και μακάρι όλα τα κανάλια να κατάλαβαιναν ότι οι τεχνικοί είστε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ενός τηλεοπτικού σταθμού!

Δεν αλλάζω εύκολα επαγγελματικά σπίτια αλλά ο Νίκος Κοκλώνης μου προσέφερε ασφάλεια και σιγουριά. Θέμη Μάλλη σε ευχαριστώ για την ευκαιρία. Κατερίνα Καινούργιου είσαι η πιο δοτική, ηθική, μα πάνω από όλα δίκαιη κεντρικά που έχω γνωρίσει στα χρόνια που δουλεύω (θα πάρω σύνταξη μαζι σου…). Και να ξέρεις δεν ξεχνάω ποτέ ό,τι εχεις κάνει για εμένα αλλά και για όλη την ομάδα σου. Δεν είσαι μόνο η κεντρικιά μου, αλλά και φίλη μου! Σε αγαπώ.

Χρήστος Αϊβαλιώτης, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής μας. Σίγουρα ένας από πιο εργατικούς αρχισυντάκτες που έχω δουλέψει. Κρατάω άπειρα μεταμεσονύχτια τηλέφωνα, πολλές δυσκολίες αλλά και αστείες στιγμές. Ένα όμως θα θυμάμαι, ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί για να πάρεις την ευθύνη και να σταθείς δίπλα στην ομάδα σου, έστω και αν κάτι είχαμε χάσει (βέβαια ας ελπίσουμε του χρόνου να μας ζητάς λιγότερα θέματα και να ανεβαίνεις λιγότερο στην πάνω σκάλα… ξέρεις εσύ). Γιάννη Πουλόπουλέ μου, ήσουν το δώρο μου για φέτος. Καριοθραύστης όταν ανεβαίνε ο Χρήστος στην πάνω σκάλα και ήσουν ο μόνος που κατάφερνε να τον ηρεμήσει και πάντα δίπλα σε όλους μας… Έμαθα πολλά απο εσένα (ρήματα, jourfixe, passe le temps… έγινα καλύτερη…)

Μήνα, Μαρία είστε οι μεγαλες μου αδυναμίες. Μενια, Σπύρο, Αννα, Έλενα, Σοφία, Αργύρη, Γιώργο, Κωνσταντίνα, Πένυ με πολλούς από εσάς είμαστε χρόνια μαζι. Ήμασταν μικροί και μικρές, δουλεύαμε μαζι ελεύθεροι, μετά παντρευτήκαμε, γίναμε μαμάδες και ακόμα είμαστε μαζι. Άννα και Σπύρο του χρόνου ελπίζω να σας παντρέψω όχι μαζι, τον καθένα ξεχωριστά (σας χρωστάω ένα τραπέζι ξέρετε εσείς…)

Γιατί στο τέλος της μέρας, μέσα από αυτή τη “βρωμοδουλειά”, δημιουργούνται και όμορφες σχέσεις», έγραψε η Έλενα Πολυκάρπου.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Polykarpou🎅 (@epolykarpou)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...