Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Έξαλλη η Σκορδά με τον Πετράκο: «Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος»

«Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα…»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επικροτεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα και πρωτοστατεί. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» ανέβηκαν οι τόνοι όταν αναφέρθηκαν στον τραγουδιστή και στις δηλώσεις του.

«Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας άνθρωπος που σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει μια άποψη προκλητική. Το αντιεμβολιαστικό είναι; Θέλουμε να πούμε και άλλα θέματα που έχει θίξει όλα τα χρόνια ο Γρηγόρης Πετράκος; Οι κουβέντες σε θέματα τέτοιας φύσης είναι λάθος να είναι απόλυτες και γενικές. Κανένα τέτοιο θέμα δεν πρέπει να μπαίνει σε ένα τσουβάλι και με μία πρόταση, όταν είσαι μόνο στη μία πλευρά δεν είναι μαύρο άσπρο. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος που δεν μπορεί να επηρεάζει και να ασχολούμαστε συνέχεια, γιατί οι απόλυτες θέσεις σε αυτά τα θέματα δεν είναι σωστές», είπε η Φαίη Σκορδά.

Με τον Βαγγέλη Περρή φανερά ενοχλημένο με τον τραγουδιστή να σχολιάζει: «Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους ή τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτή τη στιγμή. 4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί. Το βασικό είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα γιατί είναι μπροστά το στρατόπεδο του θανάτου και της ζωής. Δεν υπάρχει άλλο και το επόμενο βήμα είναι μόνο η ζωή».

«Κάνουμε και εμείς ένα λάθος. Θέλει ηπιότερη αντιμετώπιση στους ανθρώπους που έχουν την ίδια άποψη με τον Γρηγόρη Πετράκο. Με το να ανοίξουμε έναν καιάδα και να τους πετάξουμε μέσα δεν μας κάνει καλύτερους και δεν μας πάει μπροστά ως κοινωνία. Έχω και φίλους που έχουν τις ίδιες απόψεις. Αν τους πετάξω μια πέτρα και τους πω ότι είναι ηλίθιοι θα τους θυμώσω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα