Οι «Άγριες μέλισσες» θα… τσιμπούν πρώτα στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1

Θέλετε να δείτε αν ο Δούκας Σεβαστός θα μετανιώσει οικτρά για τη στάση του απέναντι στην Πηνελόπη, στον Νικηφόρο, στον Κωνσταντή, δείχνοντας μεταμέλεια στον τρίτο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες»; Θέλετε να δείτε αν η Μυρσίνη τον προδώσει ξανά ερωτικά, αυτή τη φορά με τον Ακύλα Μαγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης) που έχει περισσότερη εξουσία και πιο πολλά χρήματα από τον Σεβαστό;

Σίριαλ εποχής

Αν έχετε την αγωνία να βλέπετε πρώτοι και πιο γρήγορα από όλους τα νέα επεισόδια της σειράς-φαινόμενο του ΑΝΤ1, μπορείτε να γίνετε συνδρομητές στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού, μια και -πέρα από ένα πλούσιο πρόγραμμα σε μυθοπλασία- θα έχετε και την ικανοποίηση ότι απολαμβάνετε πρώτοι και καλύτεροι τα καινούργια επεισόδια του σίριαλ εποχής, που θα προβάλλεται φυσικά και στην ελεύθερη τηλεόραση.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου σκοπεύει, λοιπόν, να χρησιμοποιήσει την αριστουργηματική σειρά των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη για να… τσιμπήσουν οι τηλεθεατές στο καινούργιο επιχειρηματικό βήμα του. Σε αυτή την πλατφόρμα ο όμιλος ΑΝΤ1 θα εντάξει, πέρα από ξένες σειρές, και ελληνικές παραγωγές, όπως το σίριαλ που θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Γνωστός ηθοποιός στάζει «φαρμάκι» για τους συμπρωταγωνιστές του!

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μπράιν Κοξ, σε πρόσφατη συνέντευξή...

«Η ζωή εν τάφω» του Καλλιβωκά!

«Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή... Κουράστηκα και, πλέον, δεν επιθυμώ να βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.