Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Φουλ στα τηλεπαιχνίδια η νέα τηλεοπτική σεζόν μετά το relax στις παραλίες

Το «κορίτσι» του «Mr Τροχός της τύχης» που θα... σκάσει στο πλατό και οι σταθερές αξίες της ψυχαγωγίας

Φουλ των… τηλεπαιχνιδιών η τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, με τα κανάλια να επενδύουν σε προγράμματα που θα μοιράσουν πολλά ευρώ, τόσο στους παίκτες που θα βρίσκονται στο πλατό όσο και τους τηλεθεατές που θα βλέπουν από τον καναπέ τους!

Για τα κανάλια η διασκέδαση των τηλεθεατών είναι το άλφα και το ωμέγα, γι’ αυτό οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων θα υποστηρίξουν ένα από τα πιο αγαπημένα οπτικοακουστικά είδη της μικρής οθόνης με νέα αλλά και με παλαιότερα τηλεπαιχνίδια που συνεχίζονται με φόρα. Ο ανταγωνισμός δεν προβλέπεται να είναι σκληρός, μια και θα έχουμε επιστροφές δημοφιλών τηλεπαιχνιδιών από το παρελθόν, που έχουν κάνει επιτυχία!

Πάντως τα κανάλια, μέσα στην αγέλαστη και μαύρη εποχή της πανδημίας, που φέρνει μεγάλη αβεβαιότητα και ανασφάλεια και με την αγορά να μιλάει για μια νέα οικονομική κρίση στην Ελλάδα, υπόσχονται ζεστό και γρήγορο χρήμα, αρκεί ο κόσμος να ρισκάρει και να έχει τύχη!

Φλερτάρει με το μόντελινγκ

Ποια είναι όμως τα τηλεπαιχνίδια που θα αναζητήσουν τη νέα σεζόν παίκτες έτοιμους για όλα;

Πρώτο και καλύτερο ο «Τροχός της τύχης», που είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας τα τελευταία χρόνια στο Star υψηλή τηλεθέαση! Το τηλεπαιχνίδι συνεχίζει ακάθεκτο και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέο αίμα, αφού στο πλατό θα προσγειωθεί η Νατάσα Κουβελά, παίρνοντας τη θέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου! Η 22χρονη απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ, που φλερτάρει και με το μόντελινγκ συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας, όπως του σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Βασίλη Ζούλια αλλά και σε καμπάνιες οίκων μόδας, θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, κάνοντας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο!

πέτρος πολυχρονίδης νατάσα κουβελά 1

Ο ανταγωνισμός λοιπόν τη νέα σεζόν, μόλις οι παρουσιαστές αφήσουν τις ξαπλώστρες και τις παραλίες για να μπουν ξανά στο πλατό, θα είναι τόσο μεγάλος που μέχρι και ο Νίκος Μουτσινάς στον Σκάι έχει… φοβηθεί το γκελ της φίλης του Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 με το «Rouk Zouk» και σκέφτεται να μετακομίσει το απογευματάκι την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι», για να μην πέφτει απέναντί της.

8814 ZETA MAKRIPOYLIA NIKOS MOYTSINAS 3012018

Το «Rouk Zouk», όπως και να έχει, είναι ένα πολύ αγαπημένο και επιτυχημένο τηλεοπτικό παιχνίδι και η σεζόν ήταν μία από τις καλύτερες για τη Μακρυπούλια, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με το κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου να παρουσιάζει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Ετσι για πέμπτη σεζόν το «Rouk Zouk» θα συνεχίσει ακάθεκτο, με τα μαργαριτάρια και όσα απίστευτα λέγονται από τους παίκτες στο στούντιο να είναι «βούτυρο στο ψωμί» των «Ράδιο Αρβύλα»!

Οι «Ninja» του Αντ1!

Στον ANT1, όμως, δεν θα «ρουκάρουν» μόνο! Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα για το διάσημο τηλεπαιχνίδι «Ninja Warrior», που απαιτεί από τους παίκτες δύναμη, ευλυγισία, ταχύτητα και πάρα πολύ αντοχή. Το ελληνικό «Ninja Warrior» θα βασίζεται σε αμερικανικό κόνσεπτ, το οποίο οι Αμερικανοί είχαν… κλέψει από την ιαπωνική σειρά «Sasuke»!

Ακόμη στον ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή, που έχει κερδίσει το κοινό για τα καλά, με δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες και να «παλεύουν» για το χρηματικό έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

markos seferlis 4

Φέτος, όμως, θα υπάρξουν και παίκτες που δεν θα αρκεστούν σε μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά θα θέλουν να γίνουν και εκατομμυριούχοι! Ποιος θα αναλάβει να τους κάνει πλούσιους; Η μάχη ανάμεσα στο ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να είναι εκατομμυριούχος;» είναι σκληρή και παίζεται ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Κρατερό Κατσούλη! Το τηλεπαιχνίδι, που προβλήθηκε για πολλά χρόνια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, επιστρέφει στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Deal στον… κρίκο

Από την άλλη μεριά στον Alpha ο Χρήστος Φερεντίνος, που το όνομά του έχει ταυτιστεί με την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, θα συνεχίσει να παρουσιάζει την «Τέλεια απόδραση», έχοντας στο πλευρό του την Αννα Πρέλεβιτς, ενώ η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα «Deal» δεν θα λείπει και φέτος από το πρόγραμμα του καναλιού!

panokatoferentinos

Στον σταθμό του Φαλήρου, «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος έχει τους δικούς του φανατικούς τηλεθεατές και έτσι το τηλεπαιχνίδι, με τον παρουσιαστή να κάνει συχνά πυκνά «ρόμπα» τους παίκτες, θα συνεχίσει την πορεία του και τη σεζόν 2021-2022 μέσα από τη συχνότητα του Σκάι.

5422 TASOS TRIFONOS 2962015

Τέλος, στην ΕΡΤ το «Δες και Βρες», που είναι ένα παιχνίδι γνώσεων και έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι το καλοκαίρι, φαίνεται πως ικανοποίησε τους υπευθύνους της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ ο ηθοποιός Νίκος Κουρής δεν τα πήγε και άσχημα ως παρουσιαστής!

9233 NIKOS KOYRIS 462020

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...