Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το στοίχημα των καναλιών για τη νέα σεζόν! Βασικός στόχος η τηλεθέαση και η… πίτα της διαφήμισης

Μαγειρέματα, σόου και πολλά παιχνίδια!

Άρτος και θεάματα! Η TV την τηλεοπτική σεζόν 2020-2021 ή θα μαγειρεύει ή θα παίζει παιχνίδια ή θα παρουσιάζει φαντασμαγορικά σόου! Το σίγουρο είναι ένα: ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση και τη διαφήμιση!

Η «Espresso Σαββατοκύριακο» συγκέντρωσε όλα τα λαμπερά σόου που θα δούμε τη νέα σεζόν, τα οποία έχουν κοινό παρονομαστή τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Τη στιγμή που η πανδημία και οι μεταλλάξεις της είναι εδώ και καθορίζουν τις ζωές μας, τα τηλεοπτικά κανάλια θα βάλουν στοίχημα με τον εαυτό τους, μια και τη σεζόν που μας πέρασε ελάχιστοι σταθμοί κατάφεραν με πολλές δυσκολίες, διακοπές και αναβολές να μεταδώσουν μεγάλα σόου.

Χωρίς κοινό και όλο και κάποιο κρούσμα κορονοϊού να εντοπίζεται στις παραγωγές, τράβηξαν μεγάλο άγχος και κουπί και μέτρησαν τις αντοχές τους. Το Open με το «Just the two of us», ο ANT1 με το «Your face sounds familiar», ο Σκάι με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», η ΕΡΤ με το «Στα τραγούδια λέμε ναι» έκαναν τα απίθανα πιθανά.

Τα προγράμματα των καναλιών τη νέα σεζόν θα είναι πιο γεμάτα από ποτέ! Νέα τηλεοπτικά σόου έρχονται με πολύ χορό, μουσική και μπόλικη χρυσόσκονη. Οι σταθμοί μπαίνουν πολύ δυναμικά στο ρινγκ της τηλεθέασης προσπαθώντας να κερδίσουν την προσοχή του κοινού και παίρνοντας όλα τα μέτρα για τον Covid-19, ακόμη και αν οι λοιμωξιολόγοι και η Πολιτεία κηρύξουν τοπικά λοκντάουν και καραντίνα, μας είπε βασικό στέλεχος μεγάλου σταθμού. Οι τηλεθεατές ακόμη μία σεζόν θα έχουν να επιλέξουν από μία μεγάλη βεντάλια και ποικιλία παραγωγών.

ΑΝΤ1

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, στον ΑΝΤ1, και το σχετικό τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα. Πρόκειται για ένα τάλεντ σόου που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού. Ταλέντα και ταλέντα έχουν περάσει αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Τη νέα σεζόν το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» έρχεται στο κανάλι του Αμαρουσίου με στόχο να βρει άλλη μία φορά το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας! Την παρουσίαση λέγεται ότι θα αναλάβει τελικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο ANT1, ως γνωστόν, εξασφάλισε για το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ένα νέο μαγειρικό σόου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το «Game of chefs», και οι αιτήσεις πάνε σύννεφο.

Αστέρια Michelin, Χρυσοί Σκούφοι και αστέρια FNL ρίχνονται στη μάχη της κουζίνας, με τους Αγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Ανταμ Κοντοβά να κάθονται στη θέση του σεφ κριτή και να βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Σκάι

Το μουσικό σόου «The Voice» συνεχίζει ακάθεκτο στον Σκάι. Ύστερα από πέντε χρόνια επανέρχεται στην οθόνη από το πρώτο μισό της νέας σεζόν. Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι και πάλι οι κριτές και κόουτς!

Σε περίπτωση που η Δούκισσα Νομικού μείνει στο κανάλι του Φαλήρου και το 2022, τότε το όνομά της παίζει δυνατά για τη θέση της παρουσιάστριας! Στον Σκάι θα ρίξουν και πάλι στη μάχη το «My style rocks», με τους υπευθύνους να ονειρεύονται το «My style rocks All Star», στο οποίο θα συμμετέχουν παίκτριες που έχουν περάσει από το σόου κι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι τα εξής: Ιωάννα Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βικτώρια Καρύδα.

Και το σόου μόδας «Super makeover» θα συνεχίσει, με την Κάτια Ταραμπάνκο, όπως ακούγεται, να διαδέχεται τη Δούκισσα Νομικού. Όσο για την ώρα μετάδοσης, είναι πολύ πιθανό να μετακινηθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Alpha

Στον Alpha έχουν χαρές! Το λαμπερό σόου «Just the 2 of us» όχι μόνο έρχεται τη σεζόν 2021-2022, αλλά και στη δική του τηλεοπτική στέγη. Το σόου παραγωγής της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη μετακομίζει στον Alpha μετά το «διαζύγιο» από το Open.
Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει φυσικά η τετράδα που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό: Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου.

Star

Στο Star έχουν βάλει ήδη τα παπούτσια του χορού, μια και το «Dancing with the stars», που για χρόνια λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται ανανεωμένο στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

H Βίκυ Καγιά θα αναλάβει την παρουσίασή του μετά την αποχώρησή της από το «GNTM», ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και οι διάσημοι που θα συμμετέχουν.

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο θα παραμείνει και στην εκπομπή μόδας του Star «Shopping star».
Ως… style expert θα επιβλέπει πέντε διαγωνιζόμενες που «παλεύουν» για τον τίτλο της Shopping star, με την παραγωγή να κάνει σκέψεις και για άντρες συμμετέχοντες! Όσο για το «Greece next top model»; Και αυτό θα μεταδοθεί στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν!

Open

«Glam Wars» και Open πάνε μαζί! Ένα νέο σόου ομορφιάς αρχίζει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη από τη νέα σεζόν.

Μπορεί το «Style me up» να έριξε αυλαία από το κανάλι της Παιανίας με τη Μαρία Μπακοδήμου, αλλά ο σταθμός εξασφάλισε τα δικαιώματα της νέας εκπομπής «Glam Wars».
Κάθε εβδομάδα make up artists και hair stylists θα διαγωνίζονται για να φέρουν στο τέλος ένα άψογο αποτέλεσμα, να εντυπωσιάσουν κριτές και αντιπάλους και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο! Όσο για την παρουσιάστρια; Αυτή αναζητείται!

Το Open δεν σκοπεύει ασφαλώς να μείνει αμέτοχο στη μάχη με τις εκπομπές και τα σόου που έρχονται στα άλλα κανάλια.

Έτσι, σκοπεύει να αναβιώσει το αγαπημένο μουσικό σόου «The X-Factor», που έχουμε αγαπήσει πολύ στην Ελλάδα και το παρουσίαζε η Δέσποινα Βανδή. Και εδώ αναζητείται ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...