Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Αθηνά Οικονομάκου παρουσιάστρια τη νέα σεζόν – Δείτε τι θα παρουσιάζει

«Βασίλισσα» της κουζίνας!

Το πήγαιναν από δώ, το έφεραν από κεί και όλο έψαχναν στον ΑΝΤ1 για μια λαμπερή παρουσιάστρια στο ριάλιτι μαγειρικής «Game of chefs», που ευελπιστεί να κλέψει από το φθινόπωρο τα πρωτεία από το «MasterChef» του Star!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι υπεύθυνοι του σταθμού, έκαναν πρόταση από την Κατερίνα Καραβάτου μέχρι και στην Τζένη Θεωνά, αλλά φαίνεται να κατέληξαν στην Αθηνά Οικονομάκου (παρότι εκείνη πολιορκήθηκε στο τέλος της φετινής σεζόν και από το «GNTM»)!

φ2 gamesofchefs krites
Οι κριτές σεφ του «Game of Chefs» Βασίλης Μουρατίδης, Αγγελος Λάντος και Ανταμ Κοντοβάς

Κακά τα ψέματα, η κούκλα ηθοποιός ανήκει στα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της γενιάς της, καθώς είναι και influencer και ασχολείται με τον σχεδιασμό και την προώθηση κοσμημάτων στο διαδίκτυο και σε καταστήματα.

Με δυναμική παρουσία στα social media, η μητέρα δύο παιδιών κάνει γκελ στο κοινό, και μια και ο ΑΝΤ1 θέλει το μαγειρικό του σόου (που θα έχει κριτές τους σεφ Αγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Ανταμ Κοντοβά) να έχει και άρωμα γυναίκας έκλεισε ένα δοκιμαστικό με την Αθηνά Οικονομάκου και δεν το μετάνιωσε καθόλου.

222013622 1179301649212474 6188363474303980513 n

Το ραντεβού -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- έγινε προ ημερών και πήγε υπέροχα! Μάλιστα, σε στενό της περιβάλλον η ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να βρεθεί σε ένα καινούργιο πρότζεκτ, κάνοντας κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα με το κόνσπετ του ριάλιτι (τα γυρίσματα του οποίου θα αρχίσουν σε λίγες ημέρες), η παρουσιάστρια θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο παικτών και κριτών. Θα είναι εκείνη που θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες, θα συζητά μαζί τους, θα τους συμβουλεύει και θα τους συμπαραστέκεται!

Πανζουρλισμός! 10.000 αιτήσεις υποψηφίων

Οσο για τις αιτήσεις συμμετοχής; Γίνεται της τρελής! Σύμφωνα με βασικά στελέχη του ΑΝΤ1, μέχρι σήμερα έχουν σταλεί 10.000 αιτήσεις, από υποψήφιους παίκτες που έχουν ένα ευρύ φάσμα ηλικίας (από 18 έως και 55 ετών) και προέρχονται από όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Αρκετές, λοιπόν, αιτήσεις έχουν γίνει από Ρόδο, Κρήτη, Εβρο, Κεφαλλονιά, Σύρο, Μύκονο, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και αιτήσεις από υποψήφιους παίκτες που κατάγονται από χώρες όπως Γερμανία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Αλβανία, Λίβανος, Μπανγκλαντές, Βιετνάμ, Νιγηρία, ακόμα και Κούρδους από τη Συρία.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 2.000 τ.μ., οι διαγωνιζόμενοι θα είναι 24, δηλαδή κάθε σεφ-κριτής θα έχει οκτώ άτομα στην ομάδα του και στη φάση των «kitchen battles» θα υπάρχουν και guest chefs.

Πάντως, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 που έχει παρακολουθήσει μαγειρικές παραγωγές στο εξωτερικό τόνισε στη διοίκηση του σταθμού ότι η καριέρα σχεδόν όλων των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο ριάλιτι αμέσως μετά το τέλος «απογειώνεται» και επτά στους δέκα προχωρούν στο άνοιγμα πολύ επιτυχημένων εστιατορίων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...