«Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος»: Τέσσερις ανταγωνιστές ή τέσσερις φίλοι;

Η Μπελίζ ανακοινώνει πως θα γίνουν περικοπές

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» η Μπελίζ ανακοινώνει και επίσημα στους τέσσερις ειδικευόμενους χειρουργούς ότι, λόγω της οικονομικής κατάστασης του Νοσοκομείου, δυστυχώς θα πρέπει να γίνουν περικοπές στο προσωπικό.

Διαβάστε επίσης: Τανέρ Ολμέζ: Διάσημος τραγουδιστής ο αδελφός του τηλεοπτικού Αλί – Δείτε τους να τραγουδούν μαζί

Από τους τέσσερίς τους θα παραμείνει μόνο ένας, εκείνος που θα αποδείξει καλύτερα την αξία του σε ένα πολύ δύσκολο και εντελώς σπάνιο περιστατικό. Η Νάζλι, που έχει κουραστεί να την αναγκάζουν να ανταγωνίζεται τους συναδέλφους της, επιχειρεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού, σε συνεργασία με τον Ντεμίρ, τον Ντορούκ και τον Αλί.

Διαβάστε επίσης: Η «Νάζλι» από τη σειρά «Ο γιατρός» ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει

Όμως ο Φέρμαν της αποκαλύπτει, κρυφά απ’ όλους, ότι έχει ήδη λάβει την απόφασή του για το ποιος θα παραμείνει στη θέση του.

Διαβάστε επίσης: Τανέρ Ολμέζ: Παντρεύτηκε ο τηλεοπτικός «Αλί» (φωτο – video)

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.