Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Ανοιχτό» σε… φρέσκα πρόσωπα και καινούργιες ιδέες το Open

Πρωτότυπες εκπομπές για την οικογένεια και αμφίδρομη επικοινωνία με τηλεθεατές.

Φουλ… ψυχαγωγία για το Open και ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα σε μια τηλεόραση που ανακυκλώνει τα τελευταία χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους παρουσιαστές και παρουσιάστριες.

Μεγάλες αλλαγές, λοιπόν, έρχονται από Σεπτέμβριο στο κανάλι. Καινούργια προγράμματα και φρέσκα πρόσωπα στο προσκήνιο, κάτι που συστηματικά προωθεί το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ως τηλεοπτική γραμμή, δίνοντας ώθηση στην πρωτοτυπία.

Με εξαίρεση την πολύ πρωινή, ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου, την οποία κρατά σταθερά η Φαίη Μαυραγάνη, σχεδόν σε όλες τις υπόλοιπες θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό προφίλ του καναλιού της Παιανίας.

Η μεγαλύτερη «επένδυση» στην καθημερινή πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη τoυ Open λέγεται Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία θα αναλάβει το βαρύ φορτίο που αφήνει πίσω της η Κατερίνα Καινούργιoυ. Δίπλα της θα βρίσκεται ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς και αυτό είναι το ατού της. Από την άλλη μεριά, η Ελένη Τσολάκη θα μετακομίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, έχοντας φέρει μέσα στο καλοκαίρι στο Open ποσοστά που ξεπερνούν το 22%, τα οποία την έχουν εδραιώσει στις προτιμήσεις του κοινού.

Eκπλήξεις

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ… Κατ’ αρχάς, ο αθλητής του κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου επιστρέφει στο Open (αυτή τη φορά χωρίς τη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου) σε μια παραγωγή που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.
Πρόκειται για μία νέα εκπομπή, που θα αφορά τη σχέση του γονιού με το παιδί και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη οικογένεια. Στην παρουσίαση θα δούμε πιθανότατα τη Μυρτώ Κάζη, που πέρυσι είδαμε στο «Pop up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το πρότζεκτ θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή και σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχουν ειδικοί καλεσμένοι.

Από εκεί και πέρα, το Open σκέφτεται να προσθέσει μια διαφορετική εκπομπή στο πρόγραμμά του, με επίκεντρό της την αμφίδρομη επικοινωνία με το κοινό.

Όσον αφορά το όνομα της παρουσιάστριας το οποίο φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί γι’ αυτή την εκπομπή, είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία ξέρει να… ξεκλειδώνει τις ψυχές των τηλεθεατών. Τέλος, και η στιλάτη Ελενα Χριστοπούλου ακούγεται ότι θα βρεθεί στο Open, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ραντεβού με το κανάλι υπό άκρα μυστικότητα!

Η ατζέντισσα δέχτηκε πρόταση για την εκπομπή μόδας της Κάτιας Ταραμπάνκο «Glam Wars» για τη θέση του κριτή. Να θυμίσουμε ότι η Κάτια και η Ελενα γνωρίζονται από το «GNTM», αφού η νικήτρια του ριάλιτι είχε coach μέσα στο σπίτι -όπως και όλα τα υποψήφια μοντέλα- την Ελενα Χριστοπούλου.

Νικολέττα… κοίτα!

Το «Αννίτα κοίτα, η εκπομπή που παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια, αποτελεί παρελθόν για το Open. Η Αννίτα Πάνια στο φινάλε της εκπομπής της δεν ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθώς ήταν αντίθετη με τις πολλές εμπορικές τοποθετήσεις στην παραγωγή της, που επηρέαζαν, όπως δήλωσε, τους δείκτες τηλεθέασής της.

Έτσι το Open έχει ήδη συμφωνήσει με την παρουσιάστρια και μανούλα πλέον Νικολέττα Ράλλη για την παρουσίαση μιας ψυχαγωγικής εκπομπής, που θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και θα έχει δίωρη διάρκεια, η οποία θα πάρει τη θέση του «Αννίτα κοίτα!»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...